Vši - nekonečný príbeh
Nerada by som bola, keby ma niekto odsudil uz na zaciatku, ale....uz viac ako mesiac sa moje deti trapia so vsami v hlave 😢 😢 😔 ...najprv som si myslela asi 2 tyzdne pred koncom skolskeho roka, ze starsiu dceru svrbi hlava koli samponu z harmanceka...pozerala som jej hlavu, mala tam biele supinky, tak som bola na tom, ze ma vysusenu hlavu a tvora sa jej lupiny, brala som aj supinky medzi nechty a skusala ich puknut , ale nic....preslo 2 tyzdne nastali prazdniny a dcera ked rano vstala tak som si vsimla jej na cele pri vlasoch chrobaka, ked som to vzala do ruk, tak som zistila, ze je to vos 😔 😔 😔 😔 ☹ ...ihned som kupila PARANIT, dala som jej to na hlavu, a kedze na dalsi den rano sme mali odcestovat na dovcu k moru, tak po paru hodinach som jej nastriekala na hlavu aj ocot, no a vecer som jej hlavu umyla opat PARANIT-om.Na dovce sa sem-tam skrabala, ale vsi som v hlave nevidela, len tie bilee hnidy...asi 3 dni pred odchodom domov som jej opat objavila v hlave vsi a aj v hlave mladsej dcery.Opat som obom dala PARANIT.Preslo asi tyzden a tie biele hovada maju obe dost a aj vsi.Kupila som LIQUIDO, zacala som vyceavat im hnidy, ale ja uz som na okraj zufalstva, nakolko tie hnidy nedokazem nijako vycesat, mam pocit, ako keby tam boli prilepene naveky 😢 😢 😢 ....
.Poradte mi prosim, co mam este vyskusat,aby sme sa tej havade navzdy zbavili.Som zo silami a nervami v koncoch, cele prazdniny riesime len vsi!!!! ☹ ☹ ☹ ☹

@jana_eyre_2 čiže aj hnidy vycese?