Výber nosnej mandle v Piešťanoch. Koľko to stálo?
Mohli by ste mi niekto súrne povedať, kto bol s dieťaťom na vybratí nosnej mandle v Piešťanoch, v centre jednodňovej chirurgie, že koľko stála operácia? Dakujem
baby, nam to sice nerobili v Piestanoch, ale to je jedno. Len ze mala ma uplne rovnako problemy so soplikmi ako predtym. Jedine, ze v noci nechrape. Bud je to teraz take chorlave obdobie a prejde to, alebo nam to bude trvat az do leta...
@billam praveze ano, kedze vtedy sa to vybera cele aj s loziskom. Ja myslim, ze jej to urobili dobre, proste len jej to na tie sopliky nejako nezabralo. Tiez sme to davali robit v sukromnej nemocnici v BA, lekari super, so vsetkym max. spokojnost. Len sme mysleli, ze uz ich potom nebude mavat a ma ich. Snad sa to este upravi.
Tak absolvovali sme to aj my tiež v Piešťanoch cca pred dvomi rokmi...za 100 éčok 😉 ,ale prístup sestričiek aj doktora bol neoceniteľný s porovnaním z iných zdravotných zariadení.Keďže náš Miško mal neustále zápal stredného uška výber mandlí bol už neodkladný nakoľko mohol mať trvalú stratu sluchu.Mal 3,5 roka keď sa konal zákrok v celkovej anestézii.Všetko prebehlo úplne v pohode bez akýchkoľvek problémov,len mne bolo možno treba psychiatra keďže strach bol obrovský 😀.Ráno nás prijali a o pol piatej poobede sme boli už doma.Miško ešte dospával nejaké tri hodinky a potom bol už ako z besných vajec 😀 Všetkým vrelo odporúčam jednodňovú chirurgiu v Piešťanoch.Prešli sme so synom od narodenia kvantum zariadení,ale aj keď je to nákladný zákrok nikde som sa s takým milým prístupom,podporov a hlavne vysvetlením nestretla.
My ideme na túto operáciu 8.1.15 a že sa platí 110e.veľa peňazí ale tak dúfam že pomôže
zienky to fakt dieta musi byt 100% zdrave? my mame ist v piatok 9.1 ale maly ma uz takmer 4tyz. sople....posledne dva dni menej aj ked su to hlieny skor niekde vzadu lebo nejde vysat ani odsavackou na vysavac..... ☹ a neviem si predstavit zrusit termin a objednat na iny kedze od novembra sme v jednom kole choroby....:-/ zajtra ideme na orl tak som zvedava co nam povie ci zrusit alebo nas posle do nemocnice na ten jeden den.... vyberali niekomu so slabsim soplikom nosne mandle?
Dieta nesmie mat teploty, soplik nevadi, ved keby si mala 100% zdrave dieta, nepotrebujes vyberat nosnu mandlu 😉 my sme boli v piestanoch pred 2 rokmi, mala mala nonstop sople, cize keby musela byt uplne zdrava tak sa tam ani nedostaneme. bola som tam max spokojna, vsetok personal mily ustretovy, malu som si sama odniesla na operacku, cize nemala ziadny stres. Nejakych 20 minut to trvalo a potom mi ju priniesli, vyspinkala sa a na obed po kontrole sme isli domov.
dievcata prosim vas neviete niekto kolko stoji operacia usiek tada vkladanie stipuliek v piestanoch?
boli ste niektora ?
dakujem
@livuskad my sme mali asi dvoje atb po sebe a aspon ako tak sa to zmiernilo pred zakrokom.... ked sme sli na vybratie tak mal slaby soplik ale taky riedky nie zlty a aj na orl nam povedala ze my nedocielime uplne bezsoplikovy stav.....a ked sa ma pytali v nemocnici ci je zdravy som povedala ze hej.... ale my sme brali asi 2mes Aerius
zlá skúsenosť a nie som jediná
Dobrý večer takato je nasa skusenost s .PN
Synovi po zakroku isiel hnis z nosa aj z očí asi 3mesiace pani doktorka ktora ma na starosti pooperačné stavy hovorila ze to sa stáva,
treba to preliecit,vybrali sme 4antibiotiká.a stav sa nezlepšil, dala som mu urobit vyteri u nich ale aj u svojej pani doktorky zaver, u nich zdravý a u mojej lekárky vsetky možné bacili
Pani doktorka v PN mi to vysvetlila ze to sa stava asi.zlyhalo laboratórium 🙂
Uz som bola aj muzom nahnevaná vzala som syna do Levic, pan doktor vzal kameru(v PN nemaju!)a usudil ze treba co najrýchlejšie urobiť zakrok lebo mu tam niečo hnisa a moze to mat vazne nasletky
Syn sa dal do poriadku a po nepeknom telefonate do PN som dostala peniaze za spackany zakron späť len nech to nerozmazavam
Po synovi isiel spoluziak a dopadli tak isto aj som sa nahodne stretla asi 3 ďalšimi ludmi ktorý nie su spokojný
a dokonca jednej znamej dcera nepotrebovala zakrok a tu jej ho nutili a na inej klinike vyvrátili
Mozno je viac spokojných ako nespokojných ľudí ale ja po nasej zlej skusenosti
som svojmu najstarsiemu synovi nedala vybrať krcne mandle a najmensiemu nosné, preco?ked sa manžel spytal lekara ci budu nase deti v poriadku odpovedal: medicína je ženského rodu v ktorej nie je nic iste🙂
Barbora
Zlá skúsenosť s dr. Chebenovou, absolútne neodporúčam, zle diagnostikovali pred operáciou aj vyber krčnej mandle, co mi operujuci lekár neodporučil
A hlavne katastrofálne kontrolné vyšetrenie maximálne neprofesionálne, arogantna zena.
MUDR. Mrazik - bez výhrad, bol ochotný komunikatívny, prišiel za mnou a povedal keby to bolo jeho dieta krčnú mandlu by nevyberá len nosnú za co som mu vďačná. Zoperoval dobre.
Ahojte maminky a kolko ste prosim platili len za vysetrenie mandle? A ako prebieha? Do Trnavy ist nechcem, lebo vraj tu kameru pichnu do nosa detom, ako masiar...dakujem pekne za rady
@konicatko Dobrý deň, my sme dnes boli na vyšetrení v PN. Mali sme ísť k MUDr. Mrázikovi, ale bola tam doktorka Chebeňová - absolútne nepríjemný človek. Ledva mi niečo vysvetlila. Už som myslela, že som jediná, čo má takúto skúsenosť, nakoľko na nete nie sú takmer žiadne hodnotenia. Dá sa objednať konkrétne aj k doktorovi Mrázikovi? Či oni sa striedajú, Neviem, prečo tam on nebol... Ďakujem
@oblecenieavecicky a prosim to vysetrenie ako prebiehalo? Lebo my ideme teraz 9., tak tiez som zvedava, ze kto tam bude a ako to bude prebiehat.
Vyšetrenie trvalo pomerne krátko, doktorka malému popozerala nos, hrdlo, uši, sestra mu uši zmerala. Ale bola som pomerne nepríjemne prekvapená, nakoľko lekárka bola odmeraná, až nepríjemná a na moje otázky mi ledva odpovedala. Keď som chcela radu, čo mi teda ako odborník navrhuje - či vybrať alebo nevybrať mandle, povedala len sucho, že nech urobím ako chcem... Sestrička bola zlatá.
@oblecenieavecicky tak to je teda jednanie na "urovni" tak potom neviem na co tam aj clovek ma ist... a vysetrenie mandle sa robi aj na zaklade kamery do nosa... v Bratislave, kde to poistovna nepreplaca, tak tam to najskor umrtvia takou vatickou v nosteku a vraj v Trnave to neumrtvuju, ked to pozeraju...tak som aspon pocula a my ideme toho 9. tak dam vediet kto nas vysetril a aj sa na tu kameru opytam, tak som zvedava.
Dakujem pekne za odpoved 😉
@vera_t no kamerou mu to urcite nepozerala...
Boli sme na vyšetrení na krcnom v TT pred tromi týždňami. Dcérka má 3roky a doktor nám odporučil výber nosnej mandle. Personál a aj pani doktorka bola veľmi mila a dcérke sa pekne prihovárala a ona to zvládla na jednotku.
Pozerali jej mandlu aj kamerou a dostala aj vaticku na umrtvenie nosteka.
@alena16 my sme v Košiciach dali vybrať a neplatili sme nič keďže to navrhol pediater

@adga25 Operuje dr.Mrazik, plati sa 100eur. Ráno sa pride, dajú Vam izbu, kde mozes byt s dieťaťom /len jedna osoba/ dajú vypiť taky sirupcek, z toho je dieťa malatne a na rukách si ho odnesies na operačný stôl a prikryjes dekou. Za 20-30 min. Ti ho donesu na izbu a cca po 30 min. sa preberie. Ak nie sú komplikácie, tak okolo 13.00 Vas pustia domov a o tyzden treba prist na kontrolu. Určite odporúčam Piestany!!!