Výber nosných mandlí 3 ročného chlapca
Synčeka majú operovať pri úplnej anestéze. Vie mi niekto poradiť? Odporúčate to? Má len tri roky, tak sa dosť obávam. Ďakujem za akúkoľvek radu 😉
Tak to ste ma potešili, myslím v tom, že po narkóze to už nenarastie. Všetci ma strašia a hrozne sa bojím, ale pri malom sa nedá ani spať, hrozne chrápe a dýcha iba ústami. Keďže má veľké aj ústne mandle vždy mu potomopuchnú a to je hotová pohroma...vysoké teploty a tak...
@anka173 mojej dcere vyberali ked mala 4. je to rychly zakrok, takze anesteza je kratka a slaba. info ze po vybere v narkoze uz nenarastu, je pre mna nove. podla mojich vedomosti nosne mandle zvyknu dorast, krcne ked vyberu uz nie. ci ma na to vplyv anesteza, to teda neviem, skor si myslim ze by sa tam musel spravit nejaky iny ukon aby to malo taky efekt. netreba sa bat, ak to ma pomoct, co vo vasom pripade s vasimi problemami urcite pomoze, nevahala by som. drzim palce 😉

aj my ideme. uz nam to raz robili, ked mala dva roky. teraz jej to narastlo znova. je lepsie to dat pod narkozou, potom uz nedorastu