icon

Výber nosných mandlí dvojročnej dcérke na Kramároch

kakika123
7. jan 2015

Prosím Vás, boli ste niekto na ORL na Kramároch s 2-ročným dieťaťom? Dcérke asi budú brať nosné mandle a zmenšovať krčné. Ako to tam chodí? ako dlho tam budeme hospitalizovaní? Budem na izbe s malou?

Strana
z2
andiee212
22. mar 2022

@bibiqa ďakujem pekne, my pôjdeme tiež ale pôjdeme na ORL len na oepraciu a budeme ležať na detskom kvôli termínom, dcéra má periodicke horúčku a naplánuje to reumatolog tak aby nedostala horúčku, ako to rposik vás prebieha dajte vedieť prosím ako prebehla rekonvalescencia

bibiqa
22. mar 2022

@andiee212 zdravím, určite to zvládnete, my ame tiež mali podozrenie na periodicke horúčky ale nepotvrdili sa
Zatiaľ to bolo tak ze som ai v lekarni zakúpila jednorazové oblečenie na sálu, 5€, postel som si vybrala taku co mi neberú preč 10€ za deň
o 7:45cca sme šli dolu na - 1na orl operačné sály, v predoperacnej izbe sme boli spolu, dala som ai oblečenie, dali mu naladovku (sirup), a cca po polhodine mozno menej ho vzali uz na sál a ja som išla na izbu, po cca dvoch hodinách ho priniesli, teraz ešte stále spí, robili mu nosné aj krcne mandle takže tu budeme o deň viac

andiee212
22. mar 2022

@bibiqa dajte teda prosím vedieť kedy vám prepustia a ako to bude prebiehať držím vám palce, a prečo vám teda vyberajú mandle keď sa epripdicky horúčky nepotvrdili ? Nezaberal vám prednizon na horúčky alebo prečo ?

bibiqa
22. mar 2022

@andiee212 pretože moj ich mal zväčšené moc a nosom mevedel dýchať a kvôli krcm zle papal
Prepustia nas vraj vo štvrtok ráno

andiee212
22. mar 2022

@bibiqa môžem vám napísať správu ?

Strana
z2