Výborná skúsenosť s doktorkou Jánošíkovou
Tak profesionálny prístup som este nezažila.Boli sme u nej kôli podozreniu na autizmus u nášho syna,ktorý začal hovoriť až v piatich rokoch a zlej adaptácii v škôlke.Aj keď sme si boli istý,že problém je z jeho strany v neporozumení ,začali všetci okolo nás hovoriť o autizme a dokonca mentálnej retardácii.Boli sme zdesení,lebo doma sme s ním nemali problém . Bol šťastné dieťa a tiež veľmi vnímavý.Až pani doktorka Jánošíková nám jednoznačne povedala,že náš syn nie je autista a už vôbec nie mentálne retardovaný a že problém je v oneskorenom rozvoji reči a neporozumení.Pani doktorka , jediná zo všetkých ostatných odborníkov, strávila s našim synom 2 hodiny a jej prístup bol úžasný.Ďakujeme pani doktorka.
@veronikakor ked ona povie, tak urcite neni
Ja napríklad až taká spokojná niesom keďže správy ktoré "píše" sú kopirovane..jedna rovnaká správa "desiatim" deťom ...príde s nesprávnym menom a opisom...no za toľké peniaze človek čaká niečo iné .....nedá sa dovolať, dopísať ....odborníčka byť môže aj milá ale ja ju nedoporucujem ....
Dobrý deň, mohla by sa opýtať ako dlho trvalo kým ste sa k nej dovolali, alebo inak skontaktovali? Mali by sme ísť po roku v júli so synom na kontrolu, no môžem volať, písať maily a odozva nula bodov... Hlavne, že na stránke má písané objednávanie pondelky od 7 do 8, ale ten telefón nezdvihne aj keď zvoní..

@veronikakor Môžem sa prosím spýtať ako dlho ste čakali na termín u nej? Ďakujem.