icon

Vyhádzaná šušurka 7-mesačnej.

lienka1996
15. mar 2020

Prosím vás, potrebujem poradiť. Už asi týždeň sa vyhadzujú malej pupáky, vyzerajú ako pľuzgieriky. Má 7 mesiacov a používame plienky lupilu, ale len teraz, inak máme Pampersky. Od kedy sme začali používať lupilu tak sa jej to začalo vyhadzovať, najskôr jeden potom dva a teraz to má všade, dala som znova aj Pampers a veľa sudokremu, ale nemizne jej to. Prebalujem ju dosť často, tak nechápem či to má z plienok, alebo má "agresívny" moc a zle jej to vplýva na pokožku. Stalo sa to aj vám? Čo vám pomohlo, aby to zmizlo?

Strana
z2
smejko25
15. mar 2020

@lienka1996 presne tak ako pises,,,,my sme s tou kupelnou tiez natom rovnako no dnesne zeny asi nevedia predstavit ako boli kedysi stavane domy🙄. Este ked niekedy chodili majatri “specialosti” co bez promile v krvi ani nerobili 😀
Tak tie zeny sa mi vysmievali ze co to mame za palac ze mame kupelnu na prizemi atd atd

lienka1996
autor
15. mar 2020

@bona69 ďakujem, určite skúsime repikovy kúpeľ zadočku 😅
Dali sme na noc bavlnenú plienku a ani som ju nenatierala ničím, uvidím ráno ako bude na tom.

lienka1996
autor
15. mar 2020

@smejko25 to isté aj my😅
To je už tak keď niekto býva v byte a má kúpeľňu poruke a myslí si, že aj druhý to tak majú 🤣
Vravím že zakomplexované sú 🙄niekedy aj škoda odpisovať.

lenka2710
15. mar 2020

@lienka1996 ja ta chápem, ja som len povedala, že nám sa to isté stalo, keď som zmenila značku obrúskov, plienky som používala pampers celú dobu! Takže chcela som len povedať, že nám sa to stalo po zmene obrúskov, tebe po zmene plienok 😉 skus jej to potierat tým čajom, keď nepomôže tak určite neublíži a nechaj ju bez plienky, nech sa to vetra

lienka1996
autor
15. mar 2020

@lenka2710 ja chápem ako si to myslela, len ja som sa zle vyjadrila😏
Aj tak je rada, keď je bez plienky, určite bude spokojná.

Strana
z2