icon

Výlet s cudzími ľudmi

5. júl 2023

Ahojte, som single mám 26 rokov a samozrejme ako skoro každý mladý v mojom veku nemám už veľa ľudí na trávenie voľného času, dovolenky výlety atď. Dnes sa mi ozval jeden chlap (seriozny) či by som nešla s nimi a jeho kamošmi a kamoškami na Balaton na 3dni. Autami kempovať. Ísť alebo nie? Ako by ste sa rozhodli?
Hrozí že inak budem celé leto doma alebo v práci a som fakt spoločenský človek a sama ísť na dovolenku by som asi nezvládla. Ide len o 3 dni. Kamoška mi hovorí že som hlupa. Čo robiť? Je to zaroven aj priležitosť niekoho noveho spoznat a trochu sa zabaviť.

simona139469
5. júl 2023

Ja by som šla ale iba ak svojim vlastným autom že ak by čokoľvek tak sa viem vrátiť a niesom závislá od niekoho. Pretože ak ich nepoznáš, môže sa stať hocičo tak aby si vedela hocikedy “zmiznúť “

martinq54
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
5. júl 2023

ja by som isla, ak by sa dalo tak svojim autom. Neviem coho sa bojis, v HU su az na balaton dialnice, pojdes za nimi a mas pokoj. Ak daco, prides spat. V dnesnej dobe navigacii, ziadny problem. Nie si skolkarka, a co budes robit/nebudes robit (tuto podla tych hororovych prispevkov :D) je na tebe. Ci sa vyvalis na plaz a budes sa napchvat melonom,alebo sa predsa len zhulis alebo vyspis s niekym, je uplne na tebe. V kazdom pripade je to blizko, ved staci ze bude niekto doma vediet, a keby daco, pridu po teba ak teda sa bojis soferovat tam...
Mozno by som zvazila ci sa s nim /s nimi aspon nestretnut na kavu a tak. A kludne ak to nebude tvoja krva skupina okolie balatonu si pochodis aj sama, popozeras, pokupes sa, zapaltis si nocnu jazdu na lodi (dokonca pred par rokmi bola taka, ze sme tam dostali kurz latino tancov nejakych :DDD ), dobre tam varia, cize sa najes... a pojdes domov :D
A pre kamaratku si preco krava? vsak nech sadne s tebou do auta a ie na balaton s tebou 🙂

haley7897
5. júl 2023

To je blbosť. Prečo by ta vnímali ako odpad. Očividne vieš urobiť dobrý dojem keď ti píšu cudzí chlapi cez ig. Niekedy nevedome pôsobíme na okolie sami nedostupne. Aj mne veľa ľudí v minulosti povedalo, že ma sprvu neoslovili len preto, lebo mali dojem, že by som nemala záujem sa s nimi zoznámiť. Skús sa občas nenútene prihovoriť sama. Nehovorím, že do týždňa budeš mať obrovský okruh známych, ale postupne niekoho kto bude s tebou na rovnakej vlne najdes. Inak 26 +/- je presne taký ten vek keď sa ľudia posúvajú inými smermi a pôvodne priateľstva idú na vedľajšiu koľaj. Nieje to o tom, že by opúšťali teba, lebo si "nejaký odpad", je to veľmi prirodzene, že vždy keď sa v živote niekam posunies, tak nejaký ludia z tvojho života odídu. Či už je to kariérny postup, založenie rodiny a pod. Neber to osobne, každý tým prešiel.

vroni
5. júl 2023

Teda, ja som dosť divoká povaha a nebojím sa, tak som chcela povedať, ze chod, keď nebude dobre, vrátiš sa. Ale ísť cudzím autom s cudzím chlapom do cudzej krajiny (aj keď za rohom), to už aj mne zaváňa pruserom. Nájdi si, priam aj cez sociálne siete, skupinku báb, s ktorými sa niekam vyberiete, ale s úplne cudzím chlapom.... To nie je odvaha, to už je cista blbosť.

apolka77
5. júl 2023

Ak by si už veľmi chcela ísť určite sa najprv stretni s tou partiou ešte na SK na káve, obede..hneď uvidíš a podľa toho sa môžeš rozhodnúť. Dobre si všímať detaily a správanie. Ja osobne by som nešla ..aj keď neznášam katastrofické scenáre dnes je fakt iná doba..

januska12323
5. júl 2023

Človeka s ktorým si sa v živote nestretla, nepísala označíš za seriózneho? V takom zložení ako píšeš by som nešla ani na chatu za mesto. Vôbec nevieš čo sú to za ľudia a či si s nimi budeš mať čo povedať.

betulinka1
5. júl 2023

Urcite by som sla.
Skoc s nimi este pred tym niekde na pivko.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
5. júl 2023

To fakt ? No, aby Ta nakoniec niekomu nepredali. Sadnes cudziemu do auta a hned mozes byt aj v nemeckom nevestinci. Boze, baby, to ste fakt niektore take nezodpovedne?

mk1111111111
5. júl 2023

Radsej chod napr. do turistickeho klubu, tam chodia pobacsine nezadani, lebo nemaju s kym. Tam sa zoznamis, overis, kte to je, aj k moru potom mozete zajst. Alebo k Coborovej na pobyt, a pod., podla hrubky penazenky

bluka2
5. júl 2023

Ja som take veci zvykla robit, ale v trochu nizsom veku. Bola to sranda, ale dufam, ze moja dcera nebude taka spontanna povaha ako ja...Takze ani tebe by som to neodporucila. Ak naozaj chces, tak sa predtym aspon stretnite len tak na kavu a daj na svoj pocit z neho, ak mas dobry instinkt.

bluka2
5. júl 2023

@mk1111111111 ne, v nemeckom nevestinci skoncia skor socialne pripady. Toto moze byt bud dobre alebo zle...

taminka1986
5. júl 2023

Najlepsia cesta ako sa dostat do pruseru. Tak ty musis byt inak zufala a jednoducha🙈dievca nehnevaj sa na mna,s cudzim chlapom a jeho partiou do zahranicia hej ...hlavne ze je pánko seriozny jo🤣🤔

river_song
5. júl 2023

Urcite by som nesla nikam s niekym, kto mi len tak z nicoho nic napisal cez net, aby som s nim išla do zahraničia 😂🙈 tiez je to celkom divné od toho chlapa, nech ma sledovatelov kolko chce. Dospely normálny muž nemusi zhanat ludi na dovolenku cez net.. povedzme keby mal 18, tak to ešte pochopím.. ale dospelý chlap? Pisat cudzej zene aby s nim a partiou dalsich cudzich ľudí niekam išli? Ktorý normálny muž so zdravým okruhom priatelov, normalnym životom má toto zapotreby? Uz len tu by mi blikala kontrolka...

hladamematku
5. júl 2023

PRECO TI NAPISALA A VOLA TA NA DOVOLENKU??? nebude to sexualne mecheche?

simca06022011
5. júl 2023

Inak to je dobra otazka, preco prave tebe napisal a co sleduje? nema dost kamosov, ktori by isli? s tolkymi sledovatelmi? a hlavne ked ste nikdy neboli v kontakte?

mk1111111111
5. júl 2023

@bluka2 len, ako to bude? Ak tak, ze nevestinec, je jedno, ci je socka, ved sa dala uz teraz nachytat, ani socka nemusi byt.

kvetinka75
5. júl 2023

Ja som na FB v jednej skupine kde ludia hladaju partakov na vylety. . Uplne cudzi ludia sa tam daju dokooy a idu. Takto som bola uz aj ja na turistike ked som nezohnala nikoho z okolia. Fotky sme si vymenili aby sme vedeli o koho ide. Zavolali si. Ked sme sa stretli videla som ci su to ti isti ako na fotke. Nebol ziadny problem.
Ale to cielene ludia niekoho hladali. Na to je ta skupina. Pride mi zvlastne ze ta niekto len tak ohlasi. Z nicoho nic. Ako vie ze si sama a nemas rodinu? Alebo nieco skusa...?

autor
5. júl 2023

@mk1111111111 vyprosím si aby ste ma nazyvali sockou… mám Vš, dobre platenú pracu, len trochu neštastie na vztahy a kamarati sú buď zadaní (5.koleso na voze je dosť oničom) alebo sa nevieme dohodnuť ani na jednu kavu po praci nie to este na dovolenku.. ano uznavam bol to od neho asi šialený navrh no možno zbanali novych kamaratov pospoznavať sa trochu.. ja zial asi budem každy jeden deň v lete v praci a vikendy travit doma

mk1111111111
5. júl 2023

Si to precitaj, pisem, ze na to, aby si skoncila, kdesi za "humnami", nemusis byt ani socka. Ak by si bola vysokoskolsky vzdelana, tak mas prehlad o takychto napadoch, "chodit niekam s neznamymi chlapmi zo soc.sieti", tak takuto otazku tu ani nepolozis

mk1111111111
5. júl 2023

@kvetinka75 presne, su skupiny a "skupiny"

kvetinka75
5. júl 2023

@eeffka aj ja takto velakrat idem. Ked v okoli nemam nikoho kto by so mnou mohol ist tak nakuknem do skupiny a co ma oslovi tak beriem.

simca06022011
5. júl 2023

nic si z tych reakcii nerob, pre niekoho je zivot len presne nalinajkovany, strazeny, pod dozorom, najlepsie preverit aj register trestov pred prvym rande a nie to este vyletom. Balaton je pre niektoho povazovany za vec tak vzdialenu, ako Kanarske ostrovy. Zariad sa podla seba, skus skor ten facebook a uz spominane skupiny, ludi z okolia, stretnut sa predtym, alebo najskor take blizsie akcie.. ak mas pochybnosti. Ver ci nie, takych ludi ako ty, je naozaj vela... Viete predsa ist aj na kupaliska u nas, alebo na blizsie vikendove alebo len jednodnove akcie, nemusis hned ist na balaton.

Otazne je preco naozaj prave teba oslovil, mozno by si s nim mala popisat, ze mas obavu ist s niekym cudzim len tak, co sa s tym da robit ? :D Ono vies, keby to bol ze aspon znameho kamos, alebo tak, pochopim, ale niekot napise len tak cudzej osobe?

zuzanka.zuzu
5. júl 2023

ak chces spoločnosť tak na FB je skupina len pre ženy kde hľadajú partacky na turistiku, wellness, kávu v meste, dovolenku v zahraničí... celkom to tam fičí

autor
5. júl 2023

@zuzanka.zuzu aka to je presne skupina?

hladamematku
5. júl 2023

@zuzanka.zuzu preco ju nenapises verejne? ved kazdu chvilu tu pise nejaka osamela matka

mtn112233
Autor odpoveď zmazal
ankare
5. júl 2023

Preboha,to nemyslíš vážne, že rozmýšľaš nad tým tam ísť?!

katka700
5. júl 2023

Nemusí za tým byť nič zlé, pozrel si tvoju fotku, páčiš sa mu a dostal šialený nápad že ťa pozve. Ale môže to byť úplne inak. Problém je že nevieš čo od neho a tej partie môžeš čakať. Keby si osobne poznala aspoň 1 z tej partie, tak ok choď a zoznam sa s novými ľuďmi. Ale takto nie. Radšej pozri cestovky, niektoré sa špecializuju na cyklistiku, turistiku či poznávacie zájazdy.