icon

Výrastok v nose trojročného chlapca

wendyl
1. jún 2015

Dobry den krsny syn 3 rocny ma v nose taky maly fialovy vyrastok,stretli ste sa s takym niecim.dakujem

lilimoni
•
1. jún 2015

Nebude to polyp? 🙂

wendyl
autor
•
1. jún 2015

Lekar to nevie,dali framykoin a ze uvidime za tyzden

lilimoni
•
1. jún 2015

@wendyl a na ORL chlapca neposlal?

wendyl
autor
•
1. jún 2015

Ano a ten to povedal

lilimoni
•
1. jún 2015

@wendyl ach jaaaj, ked uz si doki nevie rady 😖 tak snad mu ten framykoin pomoze 🙂

wendyl
autor
•
1. jún 2015

Je to antibioticka mast ja si myslim ze by to mohlo pomoct

janinah
•
2. jún 2015

orl lekár povedal,že nevie čo s tým a dal atb masť? navštívte iného orl lekára,môžte ísť aj do nemocnice na orl odd. na konzultáciu,výrastok pravepodobne bude treba odstrániť operačne ,nenechajte to len tak..

nufini
•
17. júl 2015

Ahoj, nasla som si tento clanok v archive. Aj ja som nasla sycekovi (2,5 roka) v nose ties to ma taku farbu.
Mozem sa opytat, ako ste to dalej riesili: framykoin pomohol?

nufini
•
17. júl 2015

@wendyl zabudla som ta oznacit 🙂

wendyl
autor
•
17. júl 2015

ahoj..framykoin vobec nepomohol tera 27meho ideme na kontolu asi mu to budu musiet vybrat chirurgicky :(

nufini
•
17. júl 2015

@wendyl aha, nieco som citala, ze sa to da liecit aj kortikoidnymi sprejmi, len neviem ci deti to mozu.
No drzim palce, nech to dopadne dobre

janinah
•
18. júl 2015

@nufini treba orl vyš.

wendyl
autor
•
18. júl 2015

Dakujem.dam vediet boli sme na orl dokonca v nemocnici a tam Nam povedali ze asi vybrat to bude treba

nufini
•
18. júl 2015

@janinah
@wendyl a neviete nahodou , ci k ORL treba aj ten vymenny papierik od obvodnej lekarky?

wendyl
autor
•
18. júl 2015

ANO TREBA

nikoletka_h
•
17. aug 2015

@nufini
@wendyl babulky ako ste dopadli ?? Tiez som dnes nasla malej polyp v nose..mali to vase deti jednostranne ci v oboch nosnych dierkach ☹ ja sa velmi bojim kedze som sa docitala ze u deti je to vzacne a vacsinou ide o priznak cystickej fibrozy..hlavne ak je dieta nachylne na infekcie dychacich ciest..totalne je mi zle...uz len ta predstava ☹ prosiiim napiste ako ste dopadli

wendyl
autor
•
17. aug 2015

ahojky,no my ideme v oktobri na operaciu musia mu to vybrat ma to len v jednej dierke no nieje to zevraj polyp :( ani sami nevedia co to je

nufini
•
17. aug 2015

ahoj, my sme boli na vysetreni a nakoniec to bola chrasta, ktora sa vytvorila na stene nosa a zapchala dierku, bola cerveno-fialova a aj doktorka mala problem to vybrat. Nastastie to uz ma von, ja som do toho doma nechcela pichat tycinkou - on si to doma ani nenechal. Tak som taka rada, ze to takto dopadlo