Výrastok v oku o 1,5 ročného dieťaťa.

ajnka
22. nov 2018

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s výrastkom na oku z vnútornej vonkajšej strany viečka? Najprv som si myslela, že má malý zapálené oko v kútiku, až neskôr som si všimla, že mu tam niečo trčí, je to vidno hlavne keď odtiahnem viečko, alebo keď sa pozrie na druhú stranu. Inak oko vyzerá =uplne v poriadku, nechytá si ho, nič mu z neho netečie. Očná nás objednala na detskú očnú kliniku na Kramáre, ale termín máme až v januári. Povedala mi, že u dospelých takéto útvary bežne vyberajú, u takto malého dieťaťa sa s tým ešte nestretla, jemu by sa to vyberalo samozrejme v plnej narkóze, čo je pre mňa stres č 1 ale omnoho horší stres je pre mňa to, aby to nebolo niečo vážnejšie, nakoľko keď hľadám cez Dr Googla🙂 vždy mi pri výrastkoch na spojovke/oku vyskáču nádory oka, tak sa pýtam, či sa niekto s takýmto problémom nestretol.

vierka_z
22. nov 2018

To je to najhorsie, co mozes robit. Citat taketo bludy. Podla mna ak by mala podozrenie na nieco vazneho, poslala by vas niekam okamzite

ajnka
autor
22. nov 2018

@vierka_z Dr povedala, ze mi nemoze potvrdit ani vyvratit,ci to neni nieco vaznejsie, to zhodnotia v bA. U dospelych pri takychto vyrastkoch problem vraj nebol, ale u tak maleho dietata sa s tym este nestretla. Tak som prirodzene nervozna..

gabika0825
22. nov 2018

@ajnka Tak nič zatial nečítaj. Takto si len privodíš stresy, to budeš do januára teraz stresovať? Dr. ti povedala že to zhodnotia na Kramároch, tak ti ostáva jediné a to je čakať. Potom rob stresy keď to bude vážne. Ja ti poviem z osobnej skúsenosti, že ja pri mojej povahe keď mám obyčajný zápal hrdla, tak už si hladám na internete, že či náhodou nemám niečo vážnejšie, či lekárka nezanedbala lekársku starostlivosť a takto sa iba zbytočne stresujem a nakoniec mi nikdy nič vážne nie je. Ale už som sa to odnaučila robiť, lebo už ma to privádzalo do šialenstva.

liv1
22. nov 2018

@ajnka ja ťa chápem že máš nervy. Ja by som mala tiež. Aj ked to nic nemusi byt. A preto by som sa snažila čo najskôr nakontaktovať nejakého doktora, ak by bolo treba tak aj súkromníka. Nedá sa čakať tak dlho, treba hladat hladat. Drzim palce.