icon

Vyrážky na telíčku 18 mesačnej dcérky

voska
6. nov 2013

Ahojte, potrebujem poradit..... Moja dcerka ma 18 mesiacov a zo dna na den sa jej vysypalo telicko malymi cervenymi bodkami. Zacalo to vcera na brusku...dnes to uz mala vsade....boli sme aj u koznej, no ani ta mi velmi neporadila...nasadila jej dietu, fenistilove kvapky a taky hnedy smradlavy tekuty zasyp...nezda sa mi, zeby to pomahalo....neviete mi niekto poradit, co to moze byt? Ziadne ine priznaky nejakej choroby nemala...ani teplotu....Dakujem.... Maria

billam
6. nov 2013

@voska možno alergia na stravu, prasok na pranie...lieky..

zita19
6. nov 2013

@voska Co cakas, ze to zaberie za 20 minut. Mja dcera sa vysypala tiez, skoncila v namocnici na kortikoidoch a ani po tyzdni jej vsetko nezmyzlo. Ale aspon sa to nesirilo a uz sa to hoji. Kazda vyrazka je isty druh rany. A ten potrebuje cas aby sa vyhojil.

voska
autor
6. nov 2013

Necakam, ze to zaberie hned....len som sa chcela poradit, co to moze byt, ked ani kozna lekarka sama nevie z coho to je...

zita19
6. nov 2013

Vyrazky su vselijake pri rovnakej pricine a rovnake vyrazky maju vselijaku pricinu. A my drobca nevidime, nepozname anamnezu (a ja nie som koziar) takze by sme hadali z kristalovej gule... Fakt o tom asi najviac vie dokot co ju videl

svano
6. nov 2013

@voska manžel nech vyčistí filter v práčke. Aj 2x do dňa ju umývaj v slabom roztoku hypermangánu a použi mydielko Oilatum.