icon

Vyrážky na telíčku, hnačka a vracanie

denaalubos
27. dec 2013

Prosim o radu, uz asi pred 4 dnami som s vsimla ze ma moja 20mesacna dcerka ma drobne vyrazky na brusku troska a na rucicke....dnes som si vsimla ze ma uz aj na jednej druhej nozicke a na brusku viac...boli sme dnes u dr.povedala ze to bude asi z jedla alebo drogerie, teraz ma napadlo ze jedla orechove kolace co som nadavala nech jej nik nedava ze deti nemozu orechy do 3rokov. Moze to byt z toho? A dalsie neviem ci to s tym suvisi, ale vcera cez obed ked spinkala a zobidila sa, bola komplet pokakana hnackovito...viac ne az dnes znova ked sme sli dr.mala total hnacku zltu...a ked sa vyspinkala tak sa zobudila strasne grckala v postielke a potom je este napinalk co uz nemala co grcat-to som zas mojej babke nadavala lebo jedla od nej makove TUC a grcala sami mak...ja len ze ci to neznaci nejaku chorobu grcanie, prehananie a vyrazky....pre istotu...lebo moze byt ze kazde zvlast ma z niecoho ako som uz popisala... a teraz si dala kjsok sucheho chlebu a hned zas grcala tak ja neviem co jej mam dat jest a pit ked nic nebude chcet ☹

denaalubos
autor
27. dec 2013

Ozaj nikto? Ziadna rada?

luba28
27. dec 2013

@denaalubos isla by som na pohotovost,....samozrejme moze ist o tzv.katar,....

aliza
27. dec 2013

@denaalubos alergia na jedlo, otrava jedlom (pri nedostatocnom spracovani, ci uskladneni ryby napriklad), bakterialna infeckia,...moze to byt cokolvek. nechcem byt zla, ale davala by som lepsi pozor na to, cim ju ostatni clenovia rodiny krmia 😒.