icon

Vyrážky okolo úst

maca1ca
8. feb 2015

Zienky prosim nemate skúsenosti s vyrazkami okolo ust, ma ich ako prisla zima, uz 3 krémy nam lekarka predpisala a nezabera, co to moze byt a co jej mam na to dať?

maca1ca
autor
•
8. feb 2015
buba1993
•
8. feb 2015

Môže to byť alergia na chlad, mne sa to na rukách také výrazné spraví keď je zima ( avšak ja som alergik aj ekzém mám) mne na to pomôže masť bactroban

mummy01
•
8. feb 2015

@maca1ca a co si na to davala? To je perioralna dermatitida,skus Infadolan.

gapre
•
8. feb 2015

nedavas jej sal cez usta? vydela som take podobne,a mamicka davala sal cez usta a nadychala si tam,a ako mrzlo tak sa jej taketo vyhodilo.

karollka21
•
8. feb 2015

Ahoj,mam rovnaky problem. Ja mam 5rocneho syna, ma astmu, a myslela som,ze toto okolo pusy ma z inhalatora,lebo je to presne na mieste,kade inhaluje. Ale asi to z toho nebude. Nam po dlhom hladani pomohli tri maste,ktore striedam: konopna,klasicka kalciova alebo infadolan. S tymito sa to aspon trosku ukludni. Vela zdaru

maca1ca
autor
•
8. feb 2015

Sme aj astmatici tiez ma napadlo ze z inhalatora, a aj salik ma okolo pusky, infadolan mam hned vyskusam.dakujem za rady.
Aj tak zajdem este na kožné bo sa na nu bobaka kukat uz nemozem

beruska.jk
•
2. mar 2015

Ahoj, ako ste dopadli na koznom? Syncek ma rovnaky problem. Uz to riesime od decembra, aj na koznom sme boli. Dostali sme Holtov krem - nepomaha. Prestali sme pouzivat aj zubnu pastu a vynechali citrusove ovocie. Budem vdacna za akukolvek radu.

maca1ca
autor
•
15. apr 2015

ahjte kocky, takze tak ziadna alergia na chlad, ale inhalovanie!!!!!!! kozna povedala ze to sposobuje inhalovanie u astmatikov, lebo sprej obsahuje kortikoidy ci co :D a to to sposobuje, povedala som to alergicke a ta sa samozrejme branila ze nie nie nieje mozne, kozna ma upozornila ze kazdy alergicka si to bude brait a ak aj bolo,
takze mam odskusane 2 kremy kt.zaberaju LOCOID 2x denne rano vecer, a cez den davam infadolan a je to prec juchuuu..obcas sa to obiavi ale uz v min mnozstve
@beruska.jk @karollka21

alexandrasl
•
13. mar 2016

Dobry den ak by som mohla poprosit o radu vidim ze diskusia je uz rok stara
no my mame akutalne podobny problem avsak vobec neinhalujem
vyrazky sa nam objavili v decembri a teraz su to take suhe zacervenane miesta
chcela by som sa informovat ci vam sa uz po kremoch ktore ste naposledy pisali maca1ca
problem uz neopakoval
dakujem

biokozmetika
•
13. mar 2016

nemoze to byt nejaka kontaktna alergia na jedlo? ma to sustavne alebo to obcas ma a tak to zmizne? dcerka ma kontaktnu alergiu a ked nieco zje (pomaranc, kivi, paradajky atd...) tak sa rozdrazdi pokozka okolo ust (odmalicka ma problemovu pokozku), ja to len umyjem a dam na to krem- my pouzivame len prirodnu kozmetiku, lebo s tym robim tak viem co jej davam. v zime sa jej to zhorsi ale ked premastujeme tak sa to da. a teraz ked to pocasie je lepsie tak sa nam to pomaly ukludnuje...

klii
•
6. nov 2016

Zaujali ma članky o kontaktnej alergii. Velmi dobre skusenosti mam s vyrobkami LR. Je zname, ze všetky choroby maju povod v hrubom čreve. Preto pouzitie probiotik je velmi dôležité. Dodat do črievka tie spravne bakterie a navodit v creve spravnu miklofloru moze pomoct riesit okrem inych aj tento problem.