Vyrážky po celom tele (3r.)
Prosim vas, poznate niekto tieto vyrazky? Co to moze byt? Dnes sa to malemu vyhodilo. Bude mat tri roky. Ma ich uz po celom tele.

@lucya665 nic nove nepapal, ani ziadne lieky
@lucya665 aj maly to ma hlavne na bruchu, nohach a ritke.
@sandra92241 Ak mu to nezmizne určite by som išla na alergologiu.My máme pochodene všetko možné.Aj vyšetrenia u alergologa keď bola v nemocnici tak jej robili aj sono orgánov no komplet a na nič neprišli.Diagnozu má ako chronickú zihlavku.Ale ja čo tak pozorujem ,čítam väčšinou sa to deťom spraví okolo toho 3 roku Presne aj našej teraz má 3,5.Kazdopadne by som mu dala porobiť vyšetrenia a ak na nič neprídu ostáva asi len čakať ako samé prišlo snáď aj odíde.Keby ste sa chcela čokoľvek opýtať kľudne mi napíšte.
@lucya665 dakujem pekne za ochotu.
@sandra92241 ešte ma napadlo že náhodou nový prací prášok nemáte?Alebo nové korenie,vegetu,čaj stačí že je to iná značka.Aj na to môže reagovať.Cokolvek
@sandra92241 Ahoj, takúto výraznú reakciu máva dcéra po citróne, fenistil taktiež nezaberá, až v kombinacii s aeriusom. Bolo nám vysvetlené, že na vznik alergickej reakcie musí byť organizmus už predtým v kontakte s alergénom, čo znamená, že alergia sa môže prejaviť až neskôr.
@p_z maly mi kaslal a mal nadchu a veru vypil vela caju s citronom. Naraz aj pol litra, este mi to bolo zvlastne, ze mu tak velmi chuti. Nemenila som prasok na pranie, ziadne lieky, ale vela citronu naozaj zjedol.
@lucya665 vobec nic z toho som nemenila.
@sandra92241 môže to byť skrizena alergia.mali sme podobny vysev raz dodnes nevieme z čoho ,dostal injekciu,potom zmizol nikdy viac sa neopakoval
https://www.imunovital.sk/odborne-clanky/skrize...
@elninoenmipueblo takyto priebeh by bol super, ze by to raz a navzdy zmizlo.
Dievcata, dakujem vam vsetkym za rady. Moc ste mi pomohli
@sandra92241 ak sa zálievkou, je to žihľava, alergény vyprchá z tela dva tri dni, fenhistil ak podávaš každých 8 hodín to zmierni, ak je silná do dvoch dní by to malo zmiznúť, skús si vspomenúť, čo bolo iné, jedli, prášok, džúsik nejaké é. Banány napr z ľudí ôk a napr z iného reťazca, kde ste nezvykli kupovať. Fenistilky podávajte pravidelne ako radil lekár. Malá mala z chipsov a lacného kečupu, raz banány z iného obchodu nakoniec alergická na e, farbivá, pesticídy. Treba dať aj diétu, zemiaky a tak,z ľahka, nech sa telo toho zbaví.

@katarinamarkova nie, nic som nedavala