icon

Vyrážky u novorodenca

julianula
16. feb 2025

Ahojte, malý ma 13 dní a má takéto vyrážky hlavne tam kde som fotila ale aj na tvaricke ale ne také veľké menšie... Môže to byť alergia, umývam a olejujem z Johns finálovým

Vyrážky u novorodenca
ina2405
16. feb 2025

@julianula syn mal z J&J alergiu ešte v pôrodnici, tam to používali. Bábätko nepotrebuje kúpať so žiadnym mydlom. Kúp v čistej vode a len záhyby a ritku umy detským mydlom. Nenatierať ničím, pokiaľ to nie je treba. My sme dostali raz takú emulziu do vody, to bolo fajn. Ale naozaj sme nekrémovali.

julianula
autor
16. feb 2025

@ina2405 a tiež mal takéto vyrážky?

ina2405
16. feb 2025

@julianula áno, také podobné

colsami
16. feb 2025

U tak malinkeho nepouzivaj nijaku kozmetiku. A aj oblecenie per iba skoro v cistom, vela plachania, aj to moze skodit.

taktotedanie
16. feb 2025

@julianula nedavaj nic, dieta nepotrebuje kremovat nicim! Zbytocnost!
Per veci len vo froschi lovele a pod vsetko hypoalergenne
Ak kojis bacha na stravu

domka222
16. feb 2025

Prosím ťa, "netestuj"na ňom žiadnu kozmetiku. Čistá voda a len riťku natrieť ak treba.

maryetta
16. feb 2025

Umyvat iba v cistej vode. A ziadne olejovat 🙈🙈🙈🙈
Uvidis ci nebude lepsie.

oriesocek
16. feb 2025

Aj ja som umývala iba v čistej vode a neolejovala deti. Stačí oplachnut vo vode a naozaj nič nepoužívať…

lucia13022023
16. feb 2025

Čistá voda... Ved tske malé dieťa sa nemá od čoho zaspinit/spotit aby ho bolo treba umývať rôznymi prípravkami.

julianula
autor
16. feb 2025

A myslíte že ho to môže aj svrbiet, ? Ako je kľudný ale či náhodou,

anavixy
16. feb 2025

J&J je asi jedna z najhorsich znaciek. Navyse olej - akykolvek, je uplne nevhodny a na suchu pokozku aj zbytocny. Natierat telo len telovym mliekom ( ak ma suchu pokozku) a ideal neparfumovanym (la roche posay, bioderma..). Svrbiet to nemusi, umyvaj v cistej vode a s parfumovanou kozmetikou opatrne a az ked bude dieta starsie.

danielahamar
16. feb 2025

Lovela prah, žiadna aviváž, na kúpanie by som dala aj hypermangan, podľa mňa ho to aj svrbí. A čo sa týka kozmetiky, všetko vyhodiť, žiadne natieranie. Ak by sa to do týždňa stále rozširovalo, je to alergia na mlieko.