icon

Vysoký krvný tep 137 u 17-ročného syna

dusana1254
9. feb 2020

Dobrý deň, môj syn bol v pondelok na lyžiarskom výcviku a musel ísť na druhý deň domov. Vypil 3energeticke nápoje a išiel hrať futbal, potom mu bolo zle šiel si ľahnúť a pociťoval príznaky Arytmie,ale nič sa nepotvrdilo, teraz ma tep dobrý 70-80, chcem sa opýtať že či môže ešte niekedy piť energetikum kávu, a ked na Silvestra koňak tak aj alkohol ďakujem.

Strana
z2
ivka185
9. feb 2020

@lindusss2016 No ja netvrdim ze si s partiou nevypije zas az taky svety neni ale domov opity neprisiel ,ani nikdy sme mu alkohol nenaliali doma ani na ziadnej oslave ,pre mna to bolo v detsve tabu a takisto je to aj pre moje deti.Co robia mimo domu to zial vsetko neviem ,ale verim im. Su vysokoskolaci a to vieme vsetci ako tam chodi,ale aspon ked su doma maju respekt.A ani teraz na ziadnej oslave si pred nami nevpiju a to su uz dospeli, vedia dobre nas nazor na to. Maju aj priklad od nas ani ja ani manzel nepijeme vobec ani prilezitostne ,mozno preto je moj nazor na to taky. Ale je to kazdeho vec ako si to zariadi.

lindusss2016
9. feb 2020

@ivka185 tak asi z ucty k vsm si ani nepripuju, ak k tomu mate taky postoj, ze vobec. U nas na rodinnych oslavach piju vsetci 😁 ale s mierou, nikdy som nevidela nikoho opiteho, len tak do naladicky, takze u nas sa to berie inak

ivka185
9. feb 2020

@lindusss2016 Ano ja hovorim ,ze mame k tomu iny postoj ,mozno prave preto ze nepijeme vobec.NEMAM NIC PROTI LUDOM KED SI VYPIJU DO NALADY ,ALE SAMOZREJME MUSIA VEDIET KEDY DOST.

Strana
z2