Vystuplé fľaky na ručičkách a nožičkách

twitinka
8. aug 2016

Dobry den. Moja dcera (15m) ma 3.den vystuple flaky len na rucickach a nozickach. Kazdy den pribudaju nove. V stredu uz odlietame domov. Tak neviem ci sa vyplati ist na nejake odbery dneska ☹ no nechcem nic zanedbat ak je to nieco vazne. Mate s tym niekto skusenosti? Za poslednych par tyzdnov nemala nic nove. Ani jedlo, ani prasok na pranie. Nemame ziadne ine priznaky ani svrbenie. Neviete co by to mohlo byt a co by nam pomohlo?

jaja1979
8. aug 2016

@twitinka Toto poznam, moje deti to mali. Flaky sa zvacsuju alebo premiestnuju, vyzera to, akoby dieta spadlo do zihlavy, na dotyk je to teple...
U nas to trvalo asi tri dni - ako prislo, tak odislo, davala som fenistil kvapky, plus fenistil na potieranie alebo ak mas dithiaden - proste nieco na zmiernenie prinakov, podla veku dietatka. Moja dcera to mala ako prva - najskor som si myslela, ze to je reakcia na slnko, ale ked to o par dni chytil aj syn, bolo mi jasne, ze to bol virus. Ani u nas vtedy nebola ziadna zmena - nic nove v jedalnicku ani ziadny prasok ci avivaz.
Drzim palce, nech to co najskor prejde. Ae ak budes spokojnejsia, chod k lekarovi. Ja som s tym bola na pohotovosti a vybavili ma len fenistilom.

twitinka
autor
8. aug 2016

@jaja1979 dakujem krasne. Snad to aj nam prejde. Dneska som chcela ist aj ja na pohotovost pre istotu. Uvidime co mi povedia. Ale kedze nie sme odtialto a aj odchadzame domov za par dni, tak asi nic...