Výsyp na telíčku

pavucik555
24. jún 2016

Ahojte, stretli ste sa uz niekto prosim s takýmto výsypom na telicku?Tie vyrazky nemaju pluzgieriky ako to byva pri kiahnach. su to len take cervene bodky,a ma ich skoro po celom telicku,Nechapem z coho to ma. Moze byt ze od slnka alebo ze som ho po kupani mastila detskym olejcekom.. Viete niekto prosim poradit? Dakujem(poprosim anonym )

dominikavab
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pavucik555
autor
24. jún 2016

a mozem mu to potierat aj s fenistilom gelom?? 🙂

ukulela
24. jún 2016

maly to ma na stehne, nie az take vyrazne, ako vasa fotka c.3. len male cervene bodky. sudokrem mi nezaberal,bola som aj u doktorky a ta poradila imunoglukan krema fenistil kvapky.to zabralo, no teraz pri horucavach sa opat vratili. tak mazem opat imunoglukanom.tiez som vyhodnotila,ze najskor reakcia na slnko/teplo,aj ked ako potnicky to nevyzera a mato len na stehne.
... vo vasom pripade by som prdelunahrubonamazala sudokreom ana telicko ten imunoglukan, a ked zaschne sudokrem aj na prdelu jemne. afenstil skor kvapky ako krem ... myslim.

janickadr
24. jún 2016

@pavucik555 Mozes, a ak to aj svrbi, zmiernilo by to aj svrbenie. A vyzera to na nejaku alergiu, napr.na to slnko, cize ak mas doma aj nieco ine na alergiu (Fenistil kvapky ci nieco podobne), mozes dat aj to. Urcite to neublizi, no moze to pomoct...

andrejka1974
25. jún 2016

moze to byt piata alebo siesta choroba treba na to fenistil kvapky a je to infekcne, moja to mala teraz