icon

Výsyp na zadočku a stehne

jaja77777
30. jan 2015

Dobrý večer vie mi poradiť niekto malinka má asi týždeň na polovice zadocku vysip a na stehne.absolútne ale nesvrbi nič to nerobí nemizne.púder tekutý imazol aj fialový prášok do vody ale nič nepomáha.detská doktorka že z avivaze tak neviem.Ideme utorok kožnej.som nervozna že to má a nemizne.dakujem

Výsyp na zadočku a stehne
jeinabe
•
30. jan 2015

Mne sa malý tiež raz vysypal, keď som zmenila aviváž...nechcelo sa mi tomu veriť, ale zrejme to tak bolo... potom som aj istý čas prala len s práškom bez aviváže a zmizlo to.... vyradila som aj dráždivé potraviny.... dávala som mu fenistil kvapky a zmizlo to....vrátila som sa k starej aviváži 🙂..a vyprala som všetky veci nanovo......

jaja77777
autor
•
30. jan 2015

Fenistil sme neskúšali ďakujem ja som tiež všetko čo sa dalo oprava na novo prsia detský a bez avivaze ale nemizne to a ma už aj trošku na druhej polovičke zadocku tak skúsime dakujem 🙂

jeinabe
•
30. jan 2015

A asi by som to potierala len repíkom a keď tak dala by som sudokrém......ten je podľa mňa najlepší..... a prášok si nemenila?

jeinabe
•
30. jan 2015

A ešte rozmýšľam, že keď to má na zadočku, či aj plienky alebo vlhčené utierky neškodia.....? Najhoršie sú podľa mňa tie s kamilkami a pod..... 😉

jaja77777
autor
•
30. jan 2015

má to len na jednej polovice zadocku a cez deň sme bez plienky už len na noc ale skúsim ten repik a dávam stále persil detský len avivaz sme zmenili ale už som všetko skoro oprala a dávam aj cez deň voľné nohavice žiadne tesne pančušky. Vlhčené už len tak na ruky lebo na zachodiku utrem toaletnym

anikz
•
30. jan 2015

Nasa trojrocna mala nieco podobne, mozno aj to iste... kozny kazal davat Imazol, ale nezabralo to. Nasa doki vymenila za Pityol a vyrazky zmizli to tyzdna. A potierali sme to aj repikom.
Druha dcera bola vyhadzana z avivaze. Odvtedy nepouzivam.

jaja77777
autor
•
31. jan 2015

Ďakujem tak skusim aj ten pitiol lebo imazol a púder nezaberá

bibistec
•
31. jan 2015

a ma to len tam? lebo bud je to fakt alergia na nieco ako prasok, ta avivaz parfemovane plienky alebo vlhcenky. ak nepomaha ci to nie je ekzem a vtedy moze pomoct strava, moze mat nejaku alergiu, ja by som na par dni vyluciala vsetko mliecne, citrusy ak papa a ziadne sladkosti a kupovane polotovary, uvidis ci sa zmeni po par dnoch. drzim palce

jaja77777
autor
•
2. feb 2015

Už sme dali ovocie a zemiaky máme alergiu zajtra ideme kožnej takže uvidíme a ďakujem za každú radu 🙂