icon

Výsyp u 5-týždňovej

tanicka67
10. jún 2022

Vcera sme boli u koznej lebo dcérka ma uz 5 tyzdnov na ruke vysyp..dala jej belogen..natrela som vcera vecer a rano sa zobudila takato..moze to byt reakcia aj na ten krem alebo co to moze byt..nema ziadne bolesti,nemala a ani nema teplotu len toto.. ma to na chodidlach az po členky a na dlaniach.po staceni zmizne..je to taký podkožný vysyp...ja mam taky strach co to moze byt

danielahamar
10. jún 2022

Ruky nohy ústa? Pripadne nemala covid? Postcovidove

tanicka67
autor
10. jún 2022

@danielahamar covid sme mali v januari,potom uz nie...ale nemala ani teplotu nič...a ked to ma poscovidove moze sa jej nieco stať?ach

danielahamar
10. jún 2022

@tanicka67 nie, len to dlhšie trvá pokiaľ zmizne, môj stredný ma postcovidove petechie na nohách

tanicka67
autor
10. jún 2022

@danielahamar a petechie niwsu take ze ked zatlacite tak nezmiznu lebo toto ked potom prejdem tak zbledne..

danielahamar
10. jún 2022

@tanicka67 petechie sú hlavne také fialovejsie, čo mi na fotkách nepríde a keď sa stačia? Bola som sa mladasa spýtať, že keď zatlačil nič nezmizlo

tanicka67
autor
10. jún 2022

@danielahamar no snad to zmizne.petechie to ani podla mna niesu..je to blede...

danielahamar
10. jún 2022

@tanicka67 a ta ruky nohy ústa to nemôže byť choroba? Ci ta nie je tak dlho🙄

tanicka67
autor
10. jún 2022

@danielahamar 5 tyzdnov ma toto na ruke...a toto na nohach sa urobilo dnes

tanicka67
autor
10. jún 2022
danielahamar
10. jún 2022

@tanicka67 ešte mi napadlo mlieko? Histamin? Lepok? Všetko ok?

tanicka67
autor
11. jún 2022

@danielahamar ale doteraz nic nemala ziadny problém,ziadne vyrazky.ze by tak zo dna na deň 🤷

danielahamar
11. jún 2022

@tanicka67 hocikedy sa hocičo môže prejavit

ajkaa7
20. aug 2023

@tanicka67
Dobrý den,ja sa chcem opytat,ci ste nakoniec prisli na to z čoho to bolo? Syn ma to iste na stehnách a stále sa to zhoršuje aj keď sme nič nemenili. Ďakujem ;)

kandrea
6. feb 2024

@ajkaa7
@tanicka67 čo to bolo prosím?