Westov syndróm
26. apr 2018
Ahojte, som tu nová, nenašla som podobnú diskusiu, len o epilepsii u detí všeobecne. Chcem sa spýtať, či je tu nejaká maminka, ktorej dieťatku bol diagnostikovaný práve tento typ epilepsie??? Aký mal priebeh, aké lieky ste užívali, ako to je teraz. Veľmi by mi to pomohlo. Dcérke bol diagnostikovaný tento syndróm, preto zháňam info, najmä od ľudí, čo to prežili. Vďaka.

@zuana2501 ahoj.ja sem už nepíšem pretože my žiadny west nemáme ani sme nemali ale jedna "uzasna" pani doktorka si asi potrebovala nájsť pokusneho králika ktorého by zničila tak si bohužiaľ nasla môjho synčeka stanovila diagnózu nasadila všetky tie lieky na epi v dávkach pre koňa a dodrbala mi dieta doslova ale stále sme na tom ešte dobre pretože druhe dietatko koli zle určenej diagnóze zas posrala tak ze je postihnuté.
Našťastie môj materinský cit ktorý je najsilnejší na svete môjho synčeka zachránil a to vtedy keď som si uvedomila ze mu nič nie je a lieky v jednom momente vysadila a zahodili
Jedine co potreboval bolo podať viť B6 ktorý som na podnet pediatricky od nich žiadala od prvého dňa no ignorovali ma a nastopali ho tým svinstvom ktoré mu ako zdravému dieťaťu mohli trvalo poškodiť mozog
Samozrejme prvotne skm sa bála bola som psychická troska a sama nevedela čo sa deje ci sa nemýlim mala som pochybnosti no potom som sa odhodlala a doteraz mi ďakuje aj naša pediatricka ze som to vycitila a vysadila a tým ho zachránila
Takže 7mesiacov sme bez liekov len na viť B6 náš syncek je zdravý krásny večne vysmiaty len samozrejme zaostava motoricky za pár dní ma 18mesiacov a len dva týždne dozadu co sa stavia na nôžky a mesiac a pol dozadu co začal sedieť keďže to svinstvo co do neho pchali v maximálnych dávkach pre dospelých ho spomalilo
Takže odo mňa asi toľko verím ze raz sa to tej doktorke vrati co napachala tak ako každému.
Vzdy si pýtajte najprv podať pyridoxin aj pri prvom zasklbe babatka aj keď vám povedia ze je zle EEG trvajte nech skúsia podať pyridoxin až potom tie silné lieky z ktorých oni majú biznis.
Pretože aj pri nedostatku pyridoxinu v tele u tak malých deticiek môžu nastať zasklby a EEG môže ukazovať spazmy no nemusí to byť epi ani west
Držte sa a neverte nikomu okrem seba a už vôbec neverte všetko doktorom overujte si fakty