icon

Z čoho má dcérka fľaky na koži?

kristi23
2. sep 2011

Ahoj moja mala ich ma asi 30 na tele ma 2 velke ako 2€ minca uz nam to pomaly mizne ale mame touz mesiac a doktory tvrdia ze je to z dakych bakterii ale na kozne nas neposlali uvitam kazdu odpoved dakujem

Z čoho má dcérka fľaky na koži?
vejinka
2. sep 2011

fiha..urcite by som zobrala kartu od pediatricky a utekala na kozne..predsa len tam ti skor pomozu 😒 neboli ju to? neskrabe si to? nepali ju to? mozno je to len alergia na slnko ale nevahala by som ani minutu a sla k odbornikovi

siusinocka
2. sep 2011

ťažko je to určiť z fotky, ale ja by som skúsila laliovú tinktúru... musíš nájsť niekoho kto má usušené ľaliové lupienky z kvetu bielej lalie... ja som uznávala len tie záhradné, nie z obchodu, lebo nevieš čím to striekajú a musí to byť biela lalia a namočiť ich do hocijakého bieleho alkoholu. už po 24 hoinách namočiť vatičku a potrieť... malo by to ustúpiť. ja mam toto overené na všetky kožné poranenia, uštipnutia, popálenia, porezania...

halit13
2. sep 2011

Choď rovno na kožné, už nepotrebuješ po novom odporúčací lístok od pediatričky ! A hlavne to neodkladaj! Ak by to nič nebolo, tak sa to malej nevyhádže, a asi by som uvažovala aj o zmene pediatra.

bobocka
2. sep 2011

kozne a alergologia jednoznacne.bambulka sa usmieva,nevyzera,ze by ju to trapilo,bolelo,no len tak z nicoho nic to nema.povod treba zistit.no ak ti na koznom daju kortikoidy(co bezne davaju ako lentilky),tak im to tam rovno nechaj.kortikoidy su supersilne svinstvo,ktore nelieci,len rychlo tlmi priznaky 😠 treba hlavne prist na to z coho to mala ma aby ste sa tomu vedeli v buducnosti vyvarovat.drzim palce 😉

svetielkoand
2. sep 2011

skus ist este raz za vasou pediatrickou, pokojne jej povedz ze ta to trapi, preto ju ziadas, aby ta poslala na odborne vysetrenie ku koznemu lekarovi, ak ten nezisti pricinu, tak nasledne k alergoimunologovi. Skus si robit dennik co mala je a pije, tiez vyluc kozmetiku a jej pradlo pokial mozno zatial per v mydlovych vlockach, bez avivaze (na zmakcenie pradla mozes pouzit ocot), ak to ma suche, pokojne mozes pouzit z lekarne excipital lipolotio, ale urcite to radsej ries s lekarmi ako skusanim roznych masti a domacich receptov, ktore jej mozu v pripade alergickej reakcie stav este viac zhorsit

acikaa
3. sep 2011

Chod na kozne s malou aj ked ta pediatricka neposiela,uz nepotrebujes odporucaci listok ako pise halit13