Z čoho má skoro 3 ročný syn nezraziteľné teploty?
Už dva mesiace sa trápime s teplotami. Začnú vždy poobede, vyšplhajú sa az do 40. ako kedy, ťažko sa zrážajú. žiadne ďalšie príznaky syn nemá, nekašle, nesoplí, nič ho nebolí. teploty sa zdržia 3-4dni, potom záhadne zmiznú. tyzden je v poriadku a potom zasa takto dookola.
doktorka mu dala vysetrit komplet krv aj moc, pozerala usi, oci, prehmatavala brusko......vsetko ma v norme. jedine co mu vybehlo su imunoglobuliny na alergie. vraj mu vybehli vysoko. ziadny prejav alergie u neho nebadam, len klasika na jar zo slnka trosku slzi a kycha. ale nie je to nic hrozne.
uz si s tym neviem rady, teplotovat zacal zasa vcera, pred spanim mal 38,5. v noci az 39,2. dnes doobedu o 10:30 mal 37,8 a o 12ej uz 38,8. inak je ok. chvilu pride sa potulit, pomojkat, povie ze mu je zima. a o par minut uz beha,skace, vyspevuje akoby sa nechumelilo.
kto viete, radte! dajte typy! teploty nema len tak z nicoho lebo by po nich tuzil!! musi to mat pricinu!!!!!!!!!!!!
@kveta 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 :😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 :😨 😨 😨 😨 😨 😨
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
???????????????????????????????????????????????????????
😔 😔 😔 😔 😔
p.s. "stydim se za Tebe" 😔
ono mozno je aj to problem,ze tie horucky zrazas stale a snazis sa ich zastavit. je mozne,ze telo ich potrebuje,kedze horucky liecia a teraz je pomylene trosku.
tu mam link na clanok o liecivej sile horucok,keby si chces pozriet.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/estterka/cla...
chcela som pridat prispevok nejde mi to
ale skusam uz 20x
baby akoze nic v zlom.. @kveta to mohla napisat aj krajsie..ale bohuzial uz su to bezne choroby aj na slovensku :( ..takze hanbit sa mozte jedine za stylakym to napisala
cize @borocka doporucila by som hematologicke vysetrenie, odbery na choroby zo zvierat /toxoplazma, tularemia, lymska borelioza a pod/
z alergie taketo teplty nema
bolo by dobre skocit na ORL nech tam spravia vyter z nosa z hrdla, pozru usi a nosnu mandlu
syndrom periodickej horucky ktory spomina @xlucia ..moze byt aj pri tych chorobach ako pise kveta ☹
ale vacsinou je to virusove a z krvi nic sa nezisti...moze to prejst az v puberte, ale aj skor
@strapco13
mluvim o stylu..a zpusobu .. 😠
Jsme tu jedna pro druhou..abychom si pomohly.ale slova muzou nejen zranit ale i nafackovat a zpusobit reakce vseho druhu☹...a privest ke ZKRATOVEMU jednani!! Nezname se osobne a nevime, co jedne ci druhe se honi hlavou, cim je zranitelna a ceho je SCHOPNA, kdyz se ji sdeli spatna zprava.. 😉
...myslim si, ze STRACH a SOK nepomaha nikomu..mozna jen k uychlenemu a vaznemu poraneni duse a podnikani kroku v hektickem stavu 😉
p.s. 2 mesice je dlouha doba..na druhe strane nechapu, ze uz neni v rukou odbornika ...😉
@irriss ved to som aj napisala..ze zvolila zly styl
problemom komunikacie na internetovych forach je ze tu chyba neverbalna cast komuniukacie / to nenahradi ani milion druhov smailikov/
mozno sa kveta ponahlala a npisla len strucne rychlo to co ju napadl..urcite chcela pomoct, netreba ju ukamenovat..ak ked naozaj styl ktory zvolila nebol to naj pre trapiacu sa mamicku
určite by som zašla zas k Dr. žiadla nejaké podrobnejšie vyšetrenie ved to neni normálne aby sa mu horúčky vracali už dva mesiace 😒 Držím palce nech sa vám rýchlo polepší 😉
@kveta
@ivuska6
@petraw
@strapco13
@pink_lady
@estterka
@danjelca tak tie veci co vymenovala kvetka......to ma teda zamrazilo neskutocne. ani by ma nenapadli, ved kde by ku nim syn prisiel???????????????????????????????????
jedine co napadalo mna je nejaky druh rakoviny, konkretne som rozmyslala nad leukemiou ( nakolko moja sestra mala raka 2x, aj otec, aj teta mala raka prsnikov). ale vysledky krvy mal ok. dalej som rozmyslala nad niecim s crevami......
nie som doktorka,nepoznam ziadne choroby ani lieky. tak sa nesmejte 😔 stazuje sa na bolesti bruska. ja si myslim ze ho boli od hladu,nakolko pri teplotach takmer nic neje. ale nevylucujem ze by to bolo nieco ine ?
vytery mu robili aj z hrdla aj z nosa, mal ok. a moc mu vysetrovali dvakrat, raz v teplotach raz v normale, nic nenasli. a krv mu brali raz len na crp a raz na kompletku ( oboje v horuckach) a nic
@estterka a este k zrazaniu teploty.........zrazam az ked sa vysplhaju nad 38. a da sa povedat ze len ked uz sa ide spat. pred spanim na obed, vecer a v noci.......zrazia sa nikdy nie pod 37,5. ale cez den to celkom vydrzi, chvilami polehuje a chvilami vystraja akoby sa nic nedialo. ale pred spanim vzdy dam, potrebuje si oddychnut. a ja sa tiez potrebujem vyspat 😔
@borocka Maly by mal ist na imunologiu na dosetrenie tych alergii.
No a kde dieta moze chytit tie choroby? HIV od zdravotnikov, napr. cez transfuziu /uz na SVK taky pripad mame/ alebo nesterilnu ihlu a malariu od hmyzu, staci, ked je v meste nakazeny cestovatel alebo ked komar z afriky prileti v debni s ovocim az do Tesca.. Chronicka leukemia ma tiez napadla, ale objavila by sa v krvi..
Skus hladat spustac, pis si vsetko, co jedol a mozno tak reaguje na nejaku zlozku v potrave..
Neboli ste pred dvomi mesiacmi na ockovani?
@vefi89 vidim to inak a nie som jedina. febrilne krce nie su z vysokej horucky,ale z toho,ze horucka rychlo na zaciatku stupa a zabranit sa im neda,ak maju prist. nemam naladu sa tu s niekym hadat,kto chce,si z toho nieco vezme a pocita kde- tu o tom,kto nechce nech zraza nad 38. ja horucku vyuzivam na liecenie. nevidim v nej nepriatela. a nevidim dovod "vypynat" ochranny mechanizmus tela,ked pracuje na plne obratky,aby som dala infekcii zelenu.

Malaria, HIV, nador v mozgu v casti regulujucej teplotu, porucha stitnej zlazy, nadobliciek,.. Brali ste krv priamo pocas trvania horucky?