Z čoho môže mať skoro 2 ročné dieťa červené líčka?
baby ako mi dnes malá ráno vstala stále má červené lička.nemerala som jej teplotu lebo sa mi nezdá ze by bola teplá.čo si mislíte s coho to moze mat?
nasa mala cervene lica 2 dni po tom,ako bola ockovana hexavakcinou,ale netusim ci to bolo kvoli tomu..tiez nemala teplotku..mozno bola len rozhorucena z noci...
Zrejme je len trošku spotená 😉 Líčka jej natieraj krémom na tváričku pre deti a bude to 🙂 Veď aj my dospelí máme niekedy červené líca 🙂
Zmeraj jej tú teplotu. Aj môj malý má od včera červené líca. Tiež sa mi zdalo, že teplotu nemá. Ale pre istotu som zmerala a mal 38,1. ☹ Tak som zvedavá, čo z toho bude. 😒 😒
napr 5 choroba sa u malych deti prejavuje cervenymi lickami-vola sa to motylie kridla-moj to mal na Vianoce.
Teplota moze a nemusi byt,po tele sa vyhodia tak mapovite skvrny-je to nezavazna choroba,netreba ju liecit-len kludom.
Teplote byva pred vysypom cca 5-7 dni,ale ako pisem nemusi byt.
Ved uvidis ci sa vyhadze aj na tele-hlavne koncatinach.
A neopalilo ju slniecko? napr. vcera bolo u nas krasne slnecno a maly sa zobbudil opaleny na lickach, dokonca aj ja som mala lica akoby mi horeli 😀
Tiez mala dcerka piatu chorobu s vyrazne cervenymi licami bez akychkolvek inych priznakov. Len tie cervene lica, ako paradajky, alebo akoby ju vystipal mraz.

mastíš jej líčka? mne to malý máva v zime najmä, keď mu zabudnem natrieť líčka. predsa voda, teplo, vetrík, slniečko 🙂