icon

Z čoho to môže byť a čo poradíte?

lady511
21. apr 2015

Ahojte,,dcérke sa takto vyliala pusa, ,ako začínajúci herpes v kútiku to ma,,len zlá foto,,ale na oboch rucickach ma vysip, ,je to suché,,nesťažuje sa,,samozrejme zvažujem pediatra navštíviť, ,alebo myslíte že pomôže niečo z lekarne?

kaktusik007
•
21. apr 2015

koznej. vyzera to na atopicku dermatitidu, ale nie som ani len lekar, nieto este kozny.

dankaa78
•
21. apr 2015

Ano.skocte k lekarovi.Drzte sa 🙂

jaja1979
•
21. apr 2015

Aj moj najmladsi to ma, je to prilis presusena pokozka so sklonom k atopickemu ekzemu. Nam super zabera modra indulona natierat min. 2x denne a kupat bez pridavku mydiel len s olejovou prisadou, kupis v lekarni alebo v bioobchode. Neboj, nie je to ziadna tragedia.

esterienka
•
21. apr 2015

My sme take mali okolo ust tiez a behom dvoch dni modra indulona zabrala a viac sa to uz neobjavilo. Vrelo odporucam kupit modru indulonu.

pe
•
22. apr 2015

vyskusajte na to krem Bepanthen, mam s nim vlastnu vybornu skusenost v takychto pripadoch, je jemny, neobsahuje žiadne dráždivé látky, preto detičkám upokojí aj suchú a podráždenú pokožku, ľahko sa rozotiera, nie je mastný, moje deti ho majú veľmi radi, aj sami si ho pýtajú, keď ich niečo dráždi, svrbí, na zapareniny, potničky....

anit444
•
22. apr 2015

Odporúčam ísť ku kožnému. Mne sa zdá, že sme takéto ničo mali aj my a dostali sme na to mastičky, ktoré nám hneď na druhý deň pomohli. U nás to bolo z čokolády, kečupu a z citrusov.