icon

Za aký čas zaberú Kanamycin kvapky na zápal spojiviek?

kikavadi
19. apr 2024

Prosím, za aký čas asi by mali zabrať kanamycin kvapky na zápal ocnych spojiviek? Dcérka (7 rokov) ich berie od pondelka poobedia, medzitým preplachujeme ocuseptom. Jedine už toľko hnisu sa netvorí, ale oči ma stále červené a opuchnuté. Dúfala som, že po 3,5 dňoch už bude vidno zlepšenie.

Strana
z2
sono2
21. apr 2024

@silvike mne práve tieto nabrali, vracalo sa nám to, každá sme mali trikrát okrem muža

alexandra197
23. apr 2024

@taktotedanie asi by bolo treba aby sa pediatricky dovzdelavali, my tam ideme ako matky laicky s tým,že doktor vie co robi a ma nám dat dobrú radu. Ten repik a harmanček mi radila mladá 35r pediatricka pred 2tyz. Tak nastastie,žiadna reakcia zla nebola po 2 dňoch zlepšenie.

taktotedanie
23. apr 2024

@alexandra197 uz mi neostane nic ine len vam popriat pekny vecer pretoze toto keby mne poradi nasa pediatricka otocim sa na pate beriem kartu a dovidenia uz by tam moje dieta nevkrocilo

Ja som videla dieta s reakciou na toto lebo pediatricka poradila a teda neviem kto reval v tej ambulancii viac ci to dieta co malo oci tak opichnize ako keby malo namiesto oci tenisove lopticky a vytekal z nich hnis a nevedelo ich ani otvorit alebo ta matka z toho stresu a svojej vlastnej blbosti ked videla co dietatu sposobila, ked videla ako dieta balime do velkej bielej plachty , drzime dieta 4 zdravotnici a snazime sa mu tie oci otvorit aby sme pozreli vobec co sa v tych ociach deje
Ale kludne kludne to davajte svojim detom do oci 👏🏻👏🏻👏🏻 pozdravujem pediatricku nech si dostuduje nieco o pedooftalmologii
Apropo, to ze dieta teraz nezreagovalo nevylucuje alergiu do buducna takze kludne im tie ocka chudatkam macajte tymi bylinkami 👏🏻👏🏻👏🏻

Strana
z2