Zadná nádcha u detičiek

nadej1111
12. feb 2023

Ahojte nejaké zázračné rady na zadné sopliky u detí?Už som zúfalá...syn v škôlke max tri dni a dva týždne doma....teraz mu zatekaju hlieny a ide sa v noci zadusit....boli sme u doktorky máme pamycon,aerius,inhalujeme a sme nonstop chorý...nemáte niečo zázračné na imunitu?Alebo si to fakt musí každý rodič s tými deťmi odbiť a chodit nonstop po doktoroch?

veroniq85
12. feb 2023

Ahoj ja moc poradit neviem len by ma zaujimala ak syn tak casto ma zadne nadchy (zatekanie hlienov) dostavate vzdy pamycon alebo uniflox? lebo aj moj 4r. mava casto (skoro kazdy mesiac) zatekanie hlienov, zeleny sopel, kasel a vzdy musime mat aj tie kvapky lebo inac neprejde. Skusali sme aj bez ale nakoniec vzdy sadlo na priedusky (okrem ineho inhaluje, konvickuje, pouzivam infra lampu + ma lieky na alergiu). Ma ist na vyber nosnej mandle (akurat zase ochorel, zahlieneny) tak to prelozili. Uz som z toho uplne na prasky.

nadej1111
autor
12. feb 2023

@veroniq85 nemavame vždy pamycon ale momentalne ich užívame....aj ja som z toho už na prášky preto hľadám nejaké zázraky nech sa na neho každý týždeň niečo nelepí...

veroniq85
12. feb 2023

@nadej1111 moj byva chory tak raz za mesiac ci mesiac a pol. Mava hlavne zelene sople a zahlienenie ale vraj to ide zo zvacsenej nosnej mandle (3 stupen). Nam pomohlo konvickovanie. A teda na orl ste boli?

nadej1111
autor
12. feb 2023

@veroniq85 nie zatiaľ ani n ORL ani alergologii...mne pripadá že sme chorý no stop....v decembri zápal pľúc a nemocnica,január nejaký vírus pritom nebol ani v škôlke a teraz zase zadná nadcha po 5tich dňoch skolky...😭🙏

jesenzima
12. feb 2023

@nadej1111 dcéra užívala pamycon po nástupe do škôlky pomaly každý mesiac, sople zelené, chorá Non stop. Dali sme vybrať nosnu mandlu, odvtedy pamycon nemala ani raz, ani zelený sopel (je to cca rok odvtedy) ... Ale inak, žiadne zázraky neexistujú ... Treba vydržať

veroniq85
12. feb 2023

@jesenzima jejda tak super sa to pocuva. To akoby si o nas pisala. Moj mal termin teraz na stredu 15.2, uz mal.aj predoperacne hotove a vo stvrtok zacal kaslat + zahlienenie. Volala som tam, nemozu operovat a dali nam termin na dalsi mesiac. Len ja uz som z toho uplne na prasky. A to bol aj doma mimo kolektivu.

jesenzima
12. feb 2023

@veroniq85 to ma mrzí, ale verím, že sa dočkáte 🙃 ja som nechávala dieťa pred tým doma celý mesiac zo škôlky, ešte bolo aj kovid obdobie, tak to bolo napínavé.
Držím palce, aby to aj tvojmu dieťaťu pomohlo a prajem skoré uzdravenie...

veroniq85
12. feb 2023

@jesenzima dakujem tak dufam ze pomoze. Ako vela ludi mi hovorilo ze nemam mat prehnane ocakavania ale tak ked uz nebude chory kazdy mesiac ale len napr. kazde tri aj to uz bude uspech. Tak dufam ze na druhy krat to vyjde.