icon

Zahlienené trojročné dieťa

monikatom
18. nov 2017

Ahojte, vie mi niekto poradiť? Môj synček je cez deň v pohode ale v noci počujem ze je úplne zahlieneny, začne z toho kašľať, no neda sa mu to vykašľať, keď fúkame, nič mu nejde, nevie niekto co to môže byť?

luciannka83
•
18. nov 2017

Je zahlieneny. Podať niečo na riedenie hlienov.

emi16
•
19. nov 2017

Kurite v noci?

bale1rinka
•
19. nov 2017

@monikatom preplachovat nos konvickou s morskou vodou,pred spaním vyvetrať miestnosť- okno dokorán na 10min, kúriť minimálne...

petrapod
•
19. nov 2017

No ako keby som čítala svoj príspevok.mame presne to iste. Už asi 2tyzdne. Dávam už druhy sirup na vykasliavanie. A v noci nám doktor kázal niečo na stop kašeľ. To síce zaberá nekadle tak v noci ale tie hlieny stále má:( tiež neviem čo už mám dať. Už tretí sirup dávať nechcem. Dávame aj domáci cibuľový sirup. Cibuľu na noc .

petrapod
•
19. nov 2017

@petrapod a všetko čo radi bale1rinka tiež robíme. A nemusím kúriť máme v dome teplo.

wind123
•
19. nov 2017

Skuste podavat sinupret (na zriedenie hlienov), 2x za den pred spanim fenistil kvapky (na odpuchnutie dutin a proti kaslu) a striekat do nosa nejaku morsku vodu podla Vasej preferencie, a skuste dat jeden dvakrat pred spanim nurofen sirup, aj ked nema teplotu, pomoze to na zapal...ak to nepomoze a bude ns tom stale rovnako, bude asi potrebne nasadit nejake lokalne atb kvapky do nosa kvoli zapalu

ludinka
•
19. nov 2017

Ja by som vam poradila domaci cibulovy sirup,u nas zabera na 100 percent. Samizrejme len ak je dieta ochotne ho prehltnut😉

fidorkadoris
•
19. nov 2017

Sinupret, veľa tekutín počas dňa, fúkať alebo odsavat nos, preplachovat ho morskou vodou (aliamare, physiomer) prípadne kúpiť inhalator a inhalovat fyziologicky roztok, vincentku. Sú aj inhalatory s nastavcom do nosa. ..

7macka7
•
19. nov 2017

Nesla by som na to liekmi ak netreba. Natierat hrudnicek spredu zozadu jazvecou alebo kacacou mastou. Hlieny krasne rozpusti. Klasicke osetrovanie nosa morskou vodou. A inhalacie napriklad vincentky.
Pokial by sa to zhorsilo by som az siahla po liekoch. Pekny den a skore uzdravenie 🙂

biokozmetika
•
19. nov 2017

nečítala som príspevkym možno už niektorá mamička odporúčala: roztok z morskej soli strieknuť do nosa, sinupret pomáha hlieny rozriediť a vylúčiť úplne mlieko a mliečne výrobky, ktoré zahlieňujú ešte viac. prajem skoré uzdravenie😉