icon

Žalúdočná neuróza matky, keď sú deti choré.

27ivana
10. feb 2020

Je tu nejaka maminka, co ma zaludocnu neurozu, ked su deti chore? Akonahle ochoreju, mne je hned zle, zacnem sa klepat. Davam si Persen, no nie vzdy zaberie. Neviem, ci sa da v tomto ohlade poradit, no mozno som sa potrebovala len postazovat 😕 alebo pocut, ze nie som v tom sama. Z okolia ma v tomto nikto nechape. Vraj co to riesim, ved obycajna teplota, nic vazne. No ja si neviem pomoct. Protom mam uz druhe dieta a pri prvom som to vobec nemala. Mladsi skoncil cez sviatky v nemocnici na infuzkach a odvtedy sa stale bojim.

mirkava
10. feb 2020

@27ivana ahoj, som na tom podobne. My sme boli v nemocnici ked mal maly mesiac. Akonahle zakasle alebo teplota, mne zacne krutit v bruchu, prehana ma, nemozem spat.

27ivana
autor
10. feb 2020

@mirkava Normalne si ma ukludnila, ze nie som v tom sama. Mna hlavne stve, ze v inych oblastiach som skor flegmatik, maloco ma vytoci, znervozni. Ale co sa deti tyka, koniec. Ked dcera nastupila do skolky, dva mesiace som davala Persen, lebo som trpela s nou, kym si zvykla. Uz som aj premyslala zajst k psychologovi, len ci by pomohol...neviem

mirkava
10. feb 2020

@27ivana mala som to podobne. Ked maly nastupil do skolky, nevedel sa adaptovat a zacal kusat deti. Nespala a nejedla som asi dva tyzdne. Chcela by som to co sa maleho tyka na lahsiu vahu a aj s tym bojujem no nepomaha to. Akonahle on nie je celkom OK tak ja som KO

eliska13
10. feb 2020

@27ivana je to dosť bezne, že to tak prezivas.Asi si citlivejsi uzkostlivejsi typ človeka.Keby Ti to moc zasahovalo do života je fajn chodit k psychologovi určite by Ti pomohol.
@mirkava čo už s nami som taká istá vo veľa veciach.A vekom ako bude chodiť sám von, partia, chaty to bude horšie😀už ma na to pripravovala kamarátka.Momentalne sa jej 21 r dcéra odsťahovala z domu a zle to prežíva.

27ivana
autor
10. feb 2020

@mirkava Presne moje slova. Furt ho sledujem. Dnes si tak mokro grgol a uz som bezala pre lavor, ze bude grcat. Robim potom detom este vacsie stresy. Ked im mam byt oporou, som nepouzitelna 😩

27ivana
autor
10. feb 2020

@eliska13 som uzkostliva velmi. Stara som, mala som mat deti skor 😂

medulienka81
10. feb 2020

Nie si jediná, mňa porad preháňa. Lenže ja som s deťmi zažila toho až až.. Tak som aj poznačená zo všetkého. Kto nezažil nepochopí...

mirkava
10. feb 2020

@eliska13 no to si neviem ani len predstavit, ze mi zahlasi "mami idem na chatu" alebo nieco podobne. Skodime tym len sebe to je jasne... a este moj muz flegmatik. Ja nervujem nespim a on kludne chrapka, ide ma z toho porazit....

mirkava
10. feb 2020

@27ivana ze stara 😁. Teraz mi muz cital z netu ze Erika Jidiniova bude matkou.... ma pred 50tkou 😯, ale ak je to pravda drzim jej palce 👍. Ja som mala drobca v 35ke a druhe sa nam nepodarilo. Teraz mam 40

eliska13
10. feb 2020

@27ivana to je typ povahy ja som nebola stará a 😂

27ivana
autor
10. feb 2020

@mirkava Aj sa som to citala. Asi svojmu drobcovi nebudu pomahat s vnucatami. To by som nechcela. Bala by som sa este aj toho ze zomriem skoro a deti nebudu mat mamu

mmoonna
10. feb 2020

@27ivana akoby som čítala o sebe. Mne stačí, keď len zakašlú a ja som už v strehu. A keď majú hoci len 37,1 to som už úplne v panike. Chvíľku sa potím, potom ma trasie, v noci nespím. No des. Ale tak ja to má asi aj z detstva, lebo mám ťažko chorú sestru, takže celý život to mám pred sebou. A aj s deťmi som si už svoje odžila, tak stresujem skoro nonstop.

27ivana
autor
11. feb 2020

@mmoonna najhorsie je pre mna zvracanie. Odvracala som si v detstve 2 roky kazdy mesiac, kym mi zistili, co mi je a zacali ma liecit. Mozno aj preto mi kazdy stres udrie hned do zaludka. A preto radsej ani nechlastam 😂