Žalúdočná neuróza matky, keď sú deti choré.
Je tu nejaka maminka, co ma zaludocnu neurozu, ked su deti chore? Akonahle ochoreju, mne je hned zle, zacnem sa klepat. Davam si Persen, no nie vzdy zaberie. Neviem, ci sa da v tomto ohlade poradit, no mozno som sa potrebovala len postazovat 😕 alebo pocut, ze nie som v tom sama. Z okolia ma v tomto nikto nechape. Vraj co to riesim, ved obycajna teplota, nic vazne. No ja si neviem pomoct. Protom mam uz druhe dieta a pri prvom som to vobec nemala. Mladsi skoncil cez sviatky v nemocnici na infuzkach a odvtedy sa stale bojim.
@mirkava Normalne si ma ukludnila, ze nie som v tom sama. Mna hlavne stve, ze v inych oblastiach som skor flegmatik, maloco ma vytoci, znervozni. Ale co sa deti tyka, koniec. Ked dcera nastupila do skolky, dva mesiace som davala Persen, lebo som trpela s nou, kym si zvykla. Uz som aj premyslala zajst k psychologovi, len ci by pomohol...neviem
@27ivana je to dosť bezne, že to tak prezivas.Asi si citlivejsi uzkostlivejsi typ človeka.Keby Ti to moc zasahovalo do života je fajn chodit k psychologovi určite by Ti pomohol.
@mirkava čo už s nami som taká istá vo veľa veciach.A vekom ako bude chodiť sám von, partia, chaty to bude horšie😀už ma na to pripravovala kamarátka.Momentalne sa jej 21 r dcéra odsťahovala z domu a zle to prežíva.
Nie si jediná, mňa porad preháňa. Lenže ja som s deťmi zažila toho až až.. Tak som aj poznačená zo všetkého. Kto nezažil nepochopí...
@27ivana akoby som čítala o sebe. Mne stačí, keď len zakašlú a ja som už v strehu. A keď majú hoci len 37,1 to som už úplne v panike. Chvíľku sa potím, potom ma trasie, v noci nespím. No des. Ale tak ja to má asi aj z detstva, lebo mám ťažko chorú sestru, takže celý život to mám pred sebou. A aj s deťmi som si už svoje odžila, tak stresujem skoro nonstop.

@27ivana ahoj, som na tom podobne. My sme boli v nemocnici ked mal maly mesiac. Akonahle zakasle alebo teplota, mne zacne krutit v bruchu, prehana ma, nemozem spat.