Zápal hrdla a zimnica u 8-mesačného dieťaťa

10. okt 2025

Ahojte moja malinka ma uz dnes 3 den horucky od 38 do 39/8 zimnice trase sa a ma modre pery ruky nohy boli sme v nemonici vraj ma zapal hrdla dali nam Antibiotika a lieky na horucky a nosny sprej aj ked vobec nekasle nema ani nadchu nic len horucky mali ste to aj niekto tak? Je to v poriadku ked ma zimnice a modre tie nohy ruky a pery? Doktor mi v podstate ani poriadne nepovedal ci to je ok Googlil si ci su lieky ktore mi dala jej lekarke na horucky zijem v rakusku a pristup lekarov tu sa mi vobec nepaci velmi sa bojim hlavne skrz tych zimnic lebo ich ma casto uz sme boli v nemonici 2krat

kiki68
10. okt 2025

@anonym_autor nie, chod naspat do nemocky, alebo Hausarzt. Dieta nesmie mat modre pery a ruky. A povedz im, ze nepojdes domov kym naozaj nieco nezacnu robit.

kiki68
10. okt 2025

@anonym_autor mas niekoho z rodiny origos Rakusana? Alebo dobru susedu/ kolegynu? Moj muz by ich hned vyskolil ako Rakusan. Nastastie my mame dobreho Hausarzt, neviem aky ste Bundesland. S nimi treba vzdy viac ponacvicovat. Ja vzdy ked mam taky dojem, ze nic by nerobili beriem svokru. To je ako maly pitbull

zuzi0911
10. okt 2025

Späť do nemocnice . Modré pery,ruky je malo okyslicene podľa mňa to treba riešiť

autor
10. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor nie, chod naspat do nemocky, alebo Hausarzt. Dieta nesmie mat modre pery a ruky. A povedz im, ze nepojdes domov kym naozaj nieco nezacnu robit.

@kiki68 oni hovoria ze sa nemam bat ze to nieje nebeznecpne este oni boli na mna neprijemny ze preco som prisla zase je to moje prve babo sice mam pri sebe mamu pomaha mi zo vsetkym ale bojime sa a oni mi prvy krat ani nepovedali ze ma zapal hrdla aj druhy krat ked sme isli vraj to ma modre zo zimnice

zuzi0911
10. okt 2025

A keď tak skúsiť onú nemocnicu ...

anonym_a87a6b
10. okt 2025
@anonym_autor

@kiki68 oni hovoria ze sa nemam bat ze to nieje nebeznecpne este oni boli na mna neprijemny ze preco som prisla zase je to moje prve babo sice mam pri sebe mamu pomaha mi zo vsetkym ale bojime sa a oni mi prvy krat ani nepovedali ze ma zapal hrdla aj druhy krat ked sme isli vraj to ma modre zo zimnice

@anonym_autor no kašlala by som na ich nadavanie, ide ti o dieťa nie o to čo si myslia nie?? modre ruky nohy pery určite nie sú ok. Nech si trepu čo chcú choď nazad.

autor
10. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor mas niekoho z rodiny origos Rakusana? Alebo dobru susedu/ kolegynu? Moj muz by ich hned vyskolil ako Rakusan. Nastastie my mame dobreho Hausarzt, neviem aky ste Bundesland. S nimi treba vzdy viac ponacvicovat. Ja vzdy ked mam taky dojem, ze nic by nerobili beriem svokru. To je ako maly pitbull

@kiki68 Oberösterreich viem velmi dobre nemecky a vsetko aj rozumiem len oni nechcu pocuvat proste stále si hovoria svoje Pan Doktor a pocital na kalkulacke googlil si veci mam z toho divny pocit vobec im neverim sestra spala vobec nechcela malu ani vysetrit som dost zufala davam malej lieky ale ako nahle sa zobudi je hore pol hodku pride ta zimnica a ma zase fialovo modre a aj studene ruky nohy a potom aj pery dam Sirup zaspi prejde a zase co sa tyka Hausarzt ona mi malu nechala takto pred par tyzdnami vraj ma cervene hrdlo dali mi len nosny sprej poslala domov idem do lekarne a ze oni nato nic nedaju ako kazdy kto hovori ze tu v rakusku lekari su lepsi nez na sk no neviem nemyslim si mne mama hovori ze na sk to riešia uplne inak mala mi aj ekzem atopicky a jej lekarke este na mna bola nehnevana ze preco chcem ist koznej ze oni sa v tom nevyznaju tak lebo k nim babatka moc nechodia takze som tu z toho zdravotnictva dost na nervy

autor
10. okt 2025
@zuzi0911

A keď tak skúsiť onú nemocnicu ...

@zuzi0911 no tu su dve u nas a tam kde som rodila som isla Lenze ked pojdem do druhej a poviem ze som uz bola tam tak podla mna si pomyslia co tu robim ale ak malej nebude dobre je mi jedno co si myslia a pojdem aj 100krat ked si nebudem ista to je predsa ich praca ale ako vidim uz vobec lekari nemaju zaujem sama o Tom viem svoje lebo mne po rokoch s alergiami pomohla lekarka ktorej natom vazne zalezalo a vazne mi pomohla.....

autor
10. okt 2025
@zuzi0911

Späť do nemocnice . Modré pery,ruky je malo okyslicene podľa mňa to treba riešiť

@zuzi0911 merali jej puls bol ok vraj to je zo zimnice a ja si mözem oci vyplakat vobec mi nedali pocit istoty skor neistoty aky pristup mali

kiki68
10. okt 2025
@anonym_autor

@zuzi0911 no tu su dve u nas a tam kde som rodila som isla Lenze ked pojdem do druhej a poviem ze som uz bola tam tak podla mna si pomyslia co tu robim ale ak malej nebude dobre je mi jedno co si myslia a pojdem aj 100krat ked si nebudem ista to je predsa ich praca ale ako vidim uz vobec lekari nemaju zaujem sama o Tom viem svoje lebo mne po rokoch s alergiami pomohla lekarka ktorej natom vazne zalezalo a vazne mi pomohla.....

@anonym_autor to je jedno, chod aj do ineho Bundeslandu ked treba. Toto ries a ked mas dobru nemcinu, tak trvaj na svojom. A nasla by som ineho aj lekara detskeho, alebo Hausarzt. My mame takeho dobreho, ze som Bohu vdacna, the nam maleho zachranil.

anavixy
12. okt 2025

A ked sa dieta kupe v bazene a povieme mu “pod uz von lebo mas modre pery”, tak je podla vas tiez malo okyslicene?

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
Zobraz