icon

Zápal hrdla u 7 mesačnej. Z čoho vznikol?

zvonkohra
11. sep 2010

ahojte moja dcerka ma 7 mes.a ma zapal hrdielka ale netusim s coho dr nam predpisala sirup duracef nemate niekto skusenosti s tymto ant sirupcekom u takych deticiek?pomohol:berie ho od stvrtka noo stale je uplakana a hlavne v noci boli sme aj na orl vsetko oki moze byt taka uplakana s toho hrdielka??? 😕 a to hlavne v noci dakujem za odpovede a inak ake probiotika su dobre a vhodne pre taketo deticky?

latvia
11. sep 2010

skusenost nemam, ale podla letaku je vhodny na zapalene hrdlo. probiotika bud biogaia, infant dophilus alebo nejake ine, ktore maju v lekarni pre tak male deticky. davala by som ich urcite k tymto antibiotikam.
uplakana moze byt kludne aj z bolesti hrdla, z unavy

maryanna
11. sep 2010

ani ja nemám skúsenosť, ale my sme brali ATB síce na niečo iné ale zabrali až na 7my deň takže neboj, vylieči sa, každopádne probiotiká áno, naj sú vraj Biogaja.......

benne
11. sep 2010

Tak teraz neviem, či si to pamätám správne, ale probiotiká až po dobratí atb., lebo tlmia ich účinok, či? 😉

mikita4
11. sep 2010

Ahoj ,my mávame Duracef pravidelne ked sme chorí a ešte aj Ospamox brávame.Starší syn ked začal chodit do školky tak pravidelne každy mesiac chorí aj on aj malá už od 3 mesiacov 😖 a uplakaná može byt stoho hrdielka a ešte aj može mat tažobu na žalúdku velmi málo vtedy dcérka papala tak do 4 dní by to hrdielko malo prestat boliet.Hlavne vela pit. 😉