Zápal priedušiek u 2 mesačného bábätka. Ako to liečiť?
4. feb 2011
Ahojte...chcela by som vás poprosiť o rady pri liečbe zápalu priedušiek. Mám 2 mesačnú dcérku, ktorá má zápal priedušiek ☹
Uzíva Klacid, od kašľu Ambrobene a na uvoľnenie dýchania Ventolin. Trvá to už týždeň a zatiaľ žiadne zlepšenie.
Poradíte mi nejaké domáce recepty, čo by nám mohli pomôcť???? Ak sa do stredy nezlepšíme, musíme ísť ležať do nemocnice...
Ďakujem....
Predošlá
Strana
z2
@lilka353 ahoj,viem si predstavit,co prezivas...to bolp v roku 2010,ked moj syn taky maly ochorel...boli sme v Martine v nemocnici a tam boli a aj su neskutocni odbornici...takze ja som im verila na plnej ciare...ty si v akej nemocnici? Nechapem preco nema atb,ani moj nemal,ale preto,lebo ich vyuzival doma a aj napriek tomu sa mu pohorsilo..tvoja mala atb? Ci vobec?
Predošlá
Strana
z2

@sonulka8 ahoj viem ze to je uz davno ale moja dcerka teraz preziva to iste ma tri mesiace a zapal priedusiek atb nedostala lebo vraj je to nejaky vírus je strašne slaba tazko sa jej dycha a uz ani papat nechce dnes jej zavadzali vyzicovaciu sondu cez nostek do žalúdka tak strašne rada by som jej pomohla ale neviem ako odsavaju inhaluju aj nejake lieky dostava ale nie atb velmi sa o nu bojím