icon

Zápal stredného ucha u detí: Ako dlho trvá liečba?

21. sep 2026

Kolko trvalo kym sa zlepsilo zapal?
Syn ma od soboty ,od vcera atb

anonym_ac9888
21. sep 2026

To pár dní potrvá, nečakaj že hneď dnes po atb už bude zdravý

autor
21. sep 2026
@anonym_ac9888

To pár dní potrvá, nečakaj že hneď dnes po atb už bude zdravý

@anonym_ac9888 a moze citit este pichnutie alebo sem tam bolest ak je to 3 den?bojim sa ze budu musiet prepichovat aj ked o tekutine nic nevravel ,mal bolesti usiek lebo mal sople a kadel

anonym_ac9888
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_ac9888 a moze citit este pichnutie alebo sem tam bolest ak je to 3 den?bojim sa ze budu musiet prepichovat aj ked o tekutine nic nevravel ,mal bolesti usiek lebo mal sople a kadel

@anonym_autor áno mne ako dieťaťu to trvalo aj týždeň

anonym_a3276f
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak dostal včera ATB, tak už sa to bude pomaly zlepšovať. Do úplného vyliečenia to však ešte potrvá. Neboj, bude to ok..

autor
21. sep 2026
@anonym_a3276f

@anonym_autor ak dostal včera ATB, tak už sa to bude pomaly zlepšovať. Do úplného vyliečenia to však ešte potrvá. Neboj, bude to ok..

@anonym_a3276f a myslis ze to neni na prepich?

anonym_a3276f
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a3276f a myslis ze to neni na prepich?

@anonym_autor nie som lekár, ale zbytočne sa stresujes dopredu. Mojej dcére nikdy uši neprepichovali a to mala riadne silné zápaly.

autor
21. sep 2026
@anonym_a3276f

@anonym_autor nie som lekár, ale zbytočne sa stresujes dopredu. Mojej dcére nikdy uši neprepichovali a to mala riadne silné zápaly.

@anonym_a3276f a bolelo ju to dlhsie ano?

autor
21. sep 2026

Nikto nema skusenost?

anonym_a3276f
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a3276f a bolelo ju to dlhsie ano?

@anonym_autor áno, dlhšie a tak, že sme ani v noci nespali.

anonym_b63487
21. sep 2026

No uzili sme si. Starsia plakala od bolesti. Atb zaberali tusim na 3.den. Davala som jej aj od bolesti lieky.
Mensia. Mala nieco vyse roka... absolutne. Kludna. Hrava. Len som si vsimla ze ma cosi v uchu. Tak sme isli na pohotovost a tam to uz mala "prasknute" spod tlaku... takze absolutny rozdiel.
Vyckaj aspon do zajtra kedy atb zacnu ucinkovat. Pripadne ozaj aj ten liek od bolesti.