Zaparené prirodzenie u bábätka
Žienky prosím čo na zaparenu šušku u bábätko
Kúpili sme imazol že sa to zlepší a vôbec často prebalujeme lebo malú preháňa idu zúbky, po každom prebaleni umývame som s toho hotová má ju úplne červenú keď jej to umyjem normálne jej ide až krv s niektorých tých ranok 🙈 ak sa to nezlepší samozrejme pôjdeme k lekárke
Myslite že nám pomôže zmena plienok nejaké bez chemikálie ? Teraz používame pampers
Ďakujem za každú odpoved 🙏🏼😇
@sono2 práveže keď sú silné zapareniny, treba vytvoriť medzi kožou a stolicou a močom vrstvu/filter aby sa tie baktérie nedostali do kontaktu s kožou. A to sa robí tak, že nanesies hrubú vrstvu mastného, tuhého krému ako je sudokrem, rybia pasta a pod... Tie krémy na zadok majú svoju funkciu. Niekto má jemnejšiu kožu, potrebuje viac, niekto menej...
@beatrixx123 ahoj my sme mali podobný problém nezabrali nám ani atb maste od lekárky a nakoniec svokra nám poradila že u nich používajú iba masť miešanú kukuricny škrob a olivový olej a teda skúsili sme a nám zabralo druhý deň potom už mala šušku ako malé bábenko .
@nikpa tak. Mam dve deti
Prešla som kadečo
Toto je otázka dvoch dní a zakaždým dávať preč ten krém z tých bolavých častí by som nechcela.
Masť je bez zvyškov a je to otázka dvoch dní potom som už normálne použila bielu masť
Takto sa jej to rozplesne všade.. veď také dieťa vie matka kedy kaka.
Umyje okamžite
Aspoň moje deti nemali v prirodzeni nikdy stolicu, to museli byť vo vajci ale to teraz nebude
Proste by som to riešila takto
@sono2 ja mám tiež deti a jeden máva od narodenia problém so stolicou, čiže non stop s tým riešime aj spojené zapareniny a nie je to problém dvoch dní ani náhodou. Tiež som nikdy som nemala problém pod tečúcou vodou s mydlom umyť akýkoľvek nános krému. A aj keď som umývala takmer okamžite ako dotlačil, keď krém nemal poriadne nahrubo, hneď bol celý červený a podráždený. A to čo som napísala je odporúčanie kožnej, vytvoriť bariéru medzi kožou a baktériami zo stolice, je základ. Nám to vždy najviac pomohlo.
@beatrixx123 imazol krém pastu máte?Lebo sú dva druhy.
Žienky ďakujeme ale nemuseli sme ísť k lekárovi pekne nám to prešlo ono my mame s tím problém keď nám idu zúbky očividne agresívnejší moc a aj stolica umývali sme dali sme aj druhé plienky imazol a pekne sa nám to zahojilo 😇

@beatrixx123 Ja osobne som použila na návšteve sudokrem raz. Neviem niečo mi na ňom vadí. Ja by som momentálne nepoužívala nič čo necháva stopy
A mne na dcérach práve pampers sedeli ale premium. Iné nie
Aj som striedala že cez deň keď sa často mení že veď stačí aj obyčajne ale bolo to poznať a to som prebalovala každú chvíľu
Poznám deti čo mali plienky fakt tých 8 hodín strašne