icon

Zaparený zadocček

mirkaknm
5. nov 2018

Mamicky poradte prosim nieco ucinne za zapareny zadocek. Ma ho az taky vydraty akoby ale nie v mieste otvoru ale smerom pri chrbatiku ;( puzivam len jemne plienky a kupem po pokakani,pouzivam Pampersky.

Strana
z2
sidon
15. nov 2018

@mirkaknm u nas pri tomto stave uz nepomohlo nic (repik, sudokrem, rybia mast), tak som kupila Imazol Plus, 2 tyzdne to trvalo, kym sa pokozka zahojila. Potom som prestala pouzivat vlhcene utierky , pouzivam ich iba vonku, ked sa inak neda. Doma po kazdom kakani oplachnut teplou vodou + vzdy este utieram vatovymi kozmetickymi tamponmi namocenymi v cistej vode. Presli sme na Bepanthen, pouzivam ho vsak velmi malicko, viac menej iba na noc. Zadocek krasny odvtedy 🙂

sidon
15. nov 2018

@mirkaknm a myslela som si, ze je to plienkami, ked sa u nas vyskytol ten zapareny zadok, lebo sme vtedy menili plienky. Ale ako sa pokozka vyliecila a zmenili sme cistenie, tak sme mali snad 4 typy plienok a v pohode, nebolo to plienkami ale u nas vlhcenymi utierkami (narusili podla mna prirodzeny ochranny film pokozky, "zodrali" ho a potom sa lahko zapari a zapali. Plus tie vlhcene utierky su v podstate napustene chemiou, takze u nas fakt uz len v krizovych situaciach pouzivame 🙂

mirkaknm
autor
15. nov 2018

@sidon Dakujem. Ja vlhcene utierky nepouzivam vobec. Tiez zadocek kupem po kakani pod vodou. Potom vysusim jemnuckou plienockou a dam masticku. Ale tej zodratej kozicky sa nevieme zbavit. Skusim repik a mozno aj daky kupel. Dokonca sa jej spravilo pod bradickou take zaparene, ma taku dvojitu bradicku ;) a ked sa spoti sa tam zmolky chytaju. Velmi tazko sa to hoji. ;(

sidon
15. nov 2018

@mirkaknm u nas to bola zaparenina na zadku a "predku" 🙂 az sa jej lupala koza, akoby zodrata a cele zapalene, babatko to muselo aj boliet alebo stipat. Nam to zacalo tak pozvolna, skusala som sudocrem par dni na to, potom rybaciu mast, potom este repik a nic na to nepomahalo uz potom. Ale treba vyskusat, kazdy sme iny, mozno to zaberie a vzdy lepsie , nez davat lieky. Nam uz len ten Imazol nakoniec dostat sa z toho stavu. A este nekupem v ziadnych mydlach ani geloch. Nic, len cista tepla voda a ritku , ruky umyjem jemny tvrdym mydlom, zvysok tela len zinka a cista voda. A odvtedy uz mame pokoj 🙂

lejka01
15. nov 2018

@mirkaknm ano aj rybacia mast bola super, sice sa tazko umyvala ale pomohla a ten repik urcite skus, malemu to vzdy pomohlo, urcite nieco pomoze 😉

ajnka
21. nov 2018

@mirkaknm Neskusala som, ale nic nim nepokazis,pocula som, ze je vhodny na kozne problemy. V tom kupelnom roztoku co pomohol nam je sojovy olej.

Strana
z2