icon

Zápcha u 6 mesačného dieťatka

lucia006
3. máj 2013

Poradte nieco dobre na zapchu,moj maly vzdy tazko kakal ,ma strasne tvrdu stolicu cca raz za 3 dni,dakedy sa stane ze kaka normlne sam do plienky ,ale potom zase zapchy ☹ davam mu obcas do ritky taky olej aby sa nemusl trapit ale uz velmi ani to nezabera,skusala som aj kvapky aj slivkovu stavu a nic. 😖 dakujem vopred

Strana
z2
aha1
3. máj 2013

@xlucia ak čajík nesladíš tak nie je problém

lucia006
autor
3. máj 2013

@aha1 no to masi4ovanie,geliky a espumisan kedysi,ked bol mensi ,a tie kvapky ako espumisn,infacol,saab simplex vsetkysje vystriedali a ani jedne nepomohli 😒 skusim zmenit cajik na sackovy nie granulovany,dnes som uz kupila normalny,a uvidime ,a 30maja mame ist naporadnu tak poprosim dr nech ma preistoto posle na qastro.

xlucia
3. máj 2013

@aha1 aky cajik? sackovy ci granulovany? smerovala odpoved mne? ja som sa nic nepytala

aha1
4. máj 2013

😀 len som chcela reagovať že čajík nie je škodlivý na zúbky ak ho nepresladzuješ ( to vôbec nebolo myslené v zlom )

xlucia
4. máj 2013

@aha1 cajik je dobry, ak ho VOBEC nesladis. a granulovany caj sa caj len vola caj, ale okolo neho to ani nebezalo

danielaaa212
4. máj 2013

pridam sa, lebo som si nevsimla , ci niekto pisal o babycalme . vsetky tie vecicky ako simplex, espumisan a tak.. su zvacsa na prdiky dobre , ale babycalm je prirodny olejcek na prdiky, ale je dobry aj na premastenie crievok. ide o matovy, feniklovy a anizovy olejcek.. ktory premasti crievka pred papanim... nedam na neho dopustit . dufam, ze ak uz nic, tak toto zaberie. nam zaberaod narodenia ;) . drzime palce

lucia006
autor
4. máj 2013

@danielaaa212 dakujem za radu,ale moj nemoze fenikel a ten obsahuje ako pisete 😢

dencatko
18. apr 2015

Nám pomohol duphalac, delil ro cajikom na travenie a ju mliecku dostal espumisan kvapky... Výsledok sa dostavil i hodinku a vykakal sa 🙂 tiež sme bojovali 2 dní ...

Strana
z2