icon

Zapečenie štvormesačného bábätka

barbi339
9. dec 2013

dobry den mam 4mesačnú dcerku maala somju na umelom mlieku no aj mam lebo svoje som stratila
po ukonceni 4mesiaca som ju zacala prikrmovat zacala som ako obvykle sa zacina so zeleninkou tj (mrkva , zemiak) striedam jej to kazdy den davam aj vizivky no newem ci som sprawila dobre ked som jej dala popuceny banan lebo vzera akoby kakala puci sa place no noč nevyjddde z nej sem tam ano ale, newem može sa dawat aj baban?????
dakujem

luba28
9. dec 2013

banan je skor pri hnacke,ale nemyslim si ,zeby jej to uskodilo,...skus jej dat stavu zo slivkoveho kompotu,nam to zaberalo,...ona ma zrejme aj vetry zastavene,skus rektalnu rurku a ono sa to rozbehne,....

zita19
9. dec 2013

@barbi339 Mozes jej dat aj kusocek cipku na zmakcenie stolice. Aky a kolko, ti povedia v lekarni.

sense
9. dec 2013

@barbi339 ak je zapecena ziadnu ryzu, mrkvu a banan, na zmakcenie stolice daj malej uvarenu tekvicu, je rovnako nasladla ako mrkva a moze sa od 4 mesiacov, a namiesto zemiakov al. ryze urob kasu z prosa neobsahuje lepok a tiez je na zmakcenie stolice....a mozes jej zarobit mlieko do kamilkoveho caju tak som to robila malej ked sa mi zapiekla z mrkvy,

sense
9. dec 2013

@sense a zvysit prijem tekutin, feniklovy caj, ale hlavne vodu, ....

barbi339
autor
9. dec 2013

@luba28 ta rurka to je co zac prvy krat to pocujem

barbi339
autor
9. dec 2013

ale ona wetri ma

barbi339
autor
9. dec 2013

@sense a ta telkvica sa len normalne uvari vo vode jop???

luba28
9. dec 2013

@barbi339 to kupis v lekarni,...je to taka plastova ohybna rurka ako na klystir,len prisposobena pre male babo,je uplne neskodna a povoli ked je problem,alebo ten cipok by som skusila...ale asi bude len tvrda stolica ,....ta rurka pomaha aj vtedy

iwqa
9. dec 2013

pomože ti aj keď máš ohybný teplomer, strč do zadočku ako keď meráš teplotu podrž trošku a snáď to pôjde

aliza
9. dec 2013

@barbi339 na to, ze ma len 4 mesiace, ste uz toho pojedli hodne 😒 . Ak chces tak skoro prikrmovat, tak sa drz len tej zeleniny na obed, ziadne vyzivky, ani cerstve ovocie. Potom sa necuduj, ze ju zapeka. Zacina sa jednym prirkmom denne a vy ste este len na zaciatku 😉. Ak ti z mlieka zapchy nemala, tak nevidim dovod ju tlacit jedlom, ktore ju zapeka a zapchu zase riesit dalsim jedlom...na to je velmi malicka. Drzala by som sa radsej toho mlieka. Netreba sa ponahlat, nic vam neutecie 😉. A som zasadne proti rurkam, v zahranici su zakazane, asi vedia, preco....treba najst take riesenie, aby ju nezapekalo.

zdenkkaa
10. dec 2013

Mrkva zapeka skus ju davat menej🙂 a fenyklovy cajik nie granulovy kup koreninu fenykel v potravinach a celu rscu daj vodu ,trosku tam nasyp toho fenyklu s rasce a nechaj vriet minutu a mas hotovo davaj jej to cely den pekne ak ti to nebude chciet trosku jej to prislad pekny den🙂

sense
10. dec 2013

@barbi339 tekvicu normalne osupes odzrnkujes a nakrajas na kocky ako mrkvu al. zemiaky a udusis al. uvaris do makka a rozmixuje,....a hotovo...

sense
10. dec 2013

@barbi339 a takisto mozes dat aj cerstvy uduseny fenikel, chuti fajne ....a tiez len nakrajas na kocky a uvaris domakka...vyzivky by som nedavala hlavne nie kupovane....a ked tak len bio a ciste ovocie, precitaj si zlozenie...