icon

Zášklby hlavy u 3-ročného dieťaťa

bosorka2302
25. júl 2020

Dobry den, stretli ste sa niekto so zasklbami hlavy u deti? Moj 3r to zacal robit pred 4 dnami a neustale sa frekvencia sklbania zvysuje. Spociatku som si to vsimla tak 3x za den dnes uz takmer cely den. Skusam ho zabavit a nic. Dokknca aj na vylete v zoo sklbe hlavou. Rozmyslam ze v pondelok skocim za lekarkou. Zacalo to z nicoho nic, nemal ziadem uraz ani nespadol. Mam stres ci to noe je Touretov syndrom.

nikpa
•
25. júl 2020

@bosorka2302 treba sa co najskôr pýtať neurologičke

narayan
•
25. júl 2020

@bosorka2302 skuste to co najviac krat natocit na mobil a rovno k pediatricke a ona vas odosle na neurologiu... ono moze to byt tristo veci, alebo aj dokopy nic, hlavne nic necitajte na nete, len sa vystrasite.... drzim palce

bosorka2302
autor
•
25. júl 2020

@narayan dakujem ano v pondelok idem k pediatricke..uvidime

saluda
•
26. júl 2020

@bosorka2302 môžu to byť aj tiky. Náš syn má rôzne, striedajú sa, obmieňajú. Prídu, odídu a prídu iné.....hlavne v čase vnútorného napätia je to intenzívnejšie. Hmka si, pokyvuje hlavou, obhryza si nechty....pohybové, alebo zvukové

emiliamilka
•
26. júl 2020

Neviem presne čo si pod tým.mam prestaviť ale môj syn odrazu začne akoby triasť hlavou zo strany na stranu.... Tiež som nevedela čo to je a tak.som.ho sledovala.. robí to preto lebo ho svrbi hlava a tak sa musí poškriabat.. on moc dobre neznáša teplo tak sa strašne potí a keď je v kocari či leží je to pre neho občas utrpenie a takto to rieši...

lubiss
•
26. júl 2020

@bosorka2302 nemal kliesta alebo podobne ??

bosorka2302
autor
•
26. júl 2020

@lubiss nie nemal

kacena4
•
27. júl 2020

prepac neviem kde si citala o Touretovom syndrome ale je to dedicne ochorenie, ktore postihuje cele telo aj hlasivky, ludia s tymto syndromov zvyknu mimovolne vykrikovat rozne nezmyselne slova, a kedze je dedicny musite ho mat v rodine, aby si sa mohla strachovat ze ho mozete "chytit" a ak by ste ho mali tak uz davno by ste si dali spravit geneticke testy u syna ci nema tento gen... takze necitaj net nepanikar nestrachuj sa, citanie googlu skody, evidentne to budu obycajne detske tyky zo stresu a prazdninovej nudy popr. zmien v rodine drzim palceky v hladani a najdeni priciny a odstraneni

rk159
•
2. feb 2021

@bosorka2302 prosim, zaujimalo by ma ako ste pochodili u lekarky s tymi zasklbmi hlavy. Prestalo to casom?

bosorka2302
autor
•
2. feb 2021

@rk159 eeg bolo v poriadku tak nasadili len B1 a postupne zasklby ustali

miroslava9999
•
17. nov 2023

Dobrý deň môžem sa spýtať ako ste nakoniec dopadli?🙂 či je všetko aj po tých 3 rokoch v porisdku alebo čo to bolo? u nás to začína tiež len moj maly ma 1,5 roka a eeg ma v porisdku. len asi treba nasadiť b1… chcem volať doktorke v pondelok, ďakujem🙂