icon

Úraz hlavy: Obnoví sa chuť a čuch?

3. sep 2026

Ahojte mala som úraz hlavy a stratila som chut a čuch, stretli ste sa s tým niekto? prípadne vrátilo sa vám to? pár krát do dňa nachvilku niečo zacítim takže dufam to nie je trvale, je to 5 dni od pádu a udretia hlavy.

anos18
3. sep 2026

@anonym_autor a bola si u lekára?

myladies
3. sep 2026

@anonym_autor asi by som to nenechala tak a išla by som opäť k doktorovi

anonym_a6d2d3
3. sep 2026

@anonym_autor lekár čo na to?

autor
3. sep 2026
@anonym_a6d2d3

@anonym_autor lekár čo na to?

@anonym_a6d2d3 nebola som u lekara,kedze nemam ziadne ine problemy

simsalabim
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no ved toto je dostatocny problem, nie? Inak, davnejsie som citala o nejakom programe na post covidovy stav na obnovenie cuchu. Skus vygooglit.

zuzike123
3. sep 2026

Toto nie je stav na lekara? Podla mna dost zavazny. Buď máš otras mozgu alebo natrhnutie čuchových nervov,... Naisto ti odpovie len lekár, zároveň čo s tým ďalej.

rozculena
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takže strata čuchu a chuti nie je problém???????????????

anonym_a6d2d3
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a to nie je dostatočný problém? Tak sa tráp ďalej

anonym_27d654
3. sep 2026

To myslí niekto vážne, že udrie sa do hlavy strati chuť a čuch a myslí si, že nieje to na lekára??????

anonym_20fc17
3. sep 2026

@anonym_autor Moja dcéra sa v zime pošmykla na schodoch a spadla na hlavu, bezprostredne po úraze mala tiež obmedzený čuch a chuť nejaký čas, no do dvoch dní to bolo o.k.. My sme však boli hneď s ňou na úrazovke, ona mala aj rozmazané videnie a problém s rovnováhou.

buffinko
3. sep 2026

moja znama odpadla, udrela si hlavu. cuch a chut sa jej uz nevratili ani po rokoch, resp. cuch absolutne minimalne, velmi, velmi vyrazne pachy trochu citila