icon

Zbytočný výjazd

29. jan 2023

Zakladám anonymný príspevok lebo trošku mi je to trápne ale potrebujem vedieť váš názor či som v jednej veci konala správne.
Počítam aj s kritikou.
Ide o to že mám niekoľkotýždňového syna. Včera večer ho pravdepodobne trápili koliky, reval až bol fialový, nedalo sa ho utíšiť, skúšala som všetko. Po dvoch hodinách plaču sa stalo to, že z ničoho nič prestal dýchať, nadýchol sa po niekoľkých sekundách keď som ním zatriasla. To sa zopakovalo viackrát. Asi keď sa to stalo piatykrát že sa mu zastavilo dýchanie som už v panike chytila mobil a vytočila 155. Kým prišla sanitka tak sa to ešte viackrát zopakovalo. Syna ani nevyšetrili doma, rovno som ho brala do sanitky. Až v sanitke sa upokojil, prestal revať keď sme do nej nastúpili. Tam ho aj vyšetrila, všetko mal v poriadku, aj dýchanie. Ale vzali nás do nemocnice.
Ja som sa potom celú cestu cítila blbo, premýšľala som či som urobila dobre že som ich volala, či som nemohla konať inak. Som si pozerala ešte predtým ako sa toto stalo ako podať prvú pomoc tak malému bábätku,no ale ja som bola v takom strese že na nejaké umelé dýchanie som ani nepomyslela.

Strana
z2
autor
29. jan 2023

@mikadooo ďakujem. 🙏🙏🙏 Dúfam že toto sa stalo prvý a posledný krát

kristiii
29. jan 2023

Za mňa si urobila správne. Môj mal 3 roky, keď som ho večer nevedela "prebrať", bol úplne mimo, volala som záchranku, kým vyslali výjazd sa prebral a vnímal ma, aj som vravela , že už je všetko okej, aj tak sanitku poslali s tým, že pri dieťati nebudú riskovať...pár dní sme strávili v nemocnici so záverom nočný des spojený s výkyvom hormónov, nikdy nám nikto nič nevyčítal ani ja sebe nie

autor
31. jan 2023

Ešte sme stále v nemocnici. Dnes som dostala sprdnutie od neurologičky že som sanitku volala zbytočne. Ja som strašne citlivá osoba a dosť ma to vzalo

zooeynka
31. jan 2023

Neurologicke by som hned povedala ze ked ona bude riesit svoje nedychajuce dieta nech teda nevola sanitku. To co je za kravu? Ku kadejakym ozranom sa volaju sanitky a ku dietatu je to podla nej problem? Este si jej mohla povedat ze sanitka ma vyjazd preplateny z poistovne tak ze nechapes co riesi.....

autor
31. jan 2023

@zooeynka strašne protivna doktorka, som jej povedala. Taký človek jak ona by mal pracovať vo fabrike za pásom a nie s deťmi

loginexistuje
31. jan 2023

nic si z toho nerob autorka oni vas tam drzia tri dni kvoli uhrade z poistovne drz sa

autor
31. jan 2023

@loginexistuje snáď už zajtra pôjdeme domov. Ďakujem 🙏

Strana
z2