icon

Zdravotný stav po Covide-19

majka137
3. máj 2022

Dobrý večer dievčatá. V marci sme celá rodina prekonali Korona vírus. Dovtedy staršia dcéra nemala žiadne alergické prejavy ale od vtedy sa mi pravidelne začala vysievat len teraz za posledný mesiac štyri krát a vôbec netuším z čoho pretože napríklad včera vôbec nič také nejedla a aj napriek tomu sa ráno zobudila a bum výsev ako hrom. Preto som si začala myslieť ci to nie je pokoronovi stav už sme boly pri lekárke našej a v piatok máme prísť na odbery dovtedy nám nasadila fenistil. Prikladám sem aj foto. Čo si o tom myslíte d,? Ďakujem za každú odpoveď

pavana46
3. máj 2022

@majka137 mne to pripadá ako žihľavka

majka137
autor
4. máj 2022

@pavana46 ďakujem za odpoveď, len už prísť na to z čoho to má, už sme všetko zmenili prášok, aviváž kozmetiku taktiež neje uhorky, paradajky, orechy, jahody dokonca aj tropické ovocie sme vysadili a furt sa jej to raz alebo dva krát v týždni objaví len dúfam ze krv ukáže co jej je 🙁

pavana46
4. máj 2022

@majka137 ževraj sa to môže aj z tepla vychádzať, ja s tým osobnú skúsenosť nemám, ale uvidíte aké bude mať výsledky krvi, ale keď doteraz jej nič nebolo, možno odznie samo, tak ako aj prišlo
Kedysi som čítala, že zvykne do 6 týždňov tuším odznieť. Držím palce ✊

stanulienkat
4. máj 2022

Pozriet, ci to nie je po konzumacii vajec, medu, zeleru...pisat si dennik, co zjedla. Pozriet kozmetiku...Avivaz vyhodit uplne. Naco dalsia chemikalia? Nenosi umelinove tricka? Lacne tricka od cinanov napustene roznymi olovnatymi chemikaliami? Nosit len bavlnu. Aj to nie ciernu.

majka137
autor
4. máj 2022

@stanulienkat
@pavana46 ďakujem za odpoveď, oblečenie jej objednávam cez bon prix a vždy pozerám aby bolo bavlnené keďže aj manžel je náchylný na exemy a nemôže nosiť hocičo tak už dávam na to pozor, genetika je sviňa, ako vravíte snáď sa v krvi ukáže co jej škodí a aj posledujem, ten denník co jedla sa mi páči, možno je to fakt niečo čo by som nepovedala a teraz na to reaguje, ste super, ako sa vraví viac hláv viac rozumu, ďakujem ešte raz 🙂