Zelená stolica a zápcha u mesačného synčeka

lara0000
9. jan 2013

Ahojte mamicky chcela by sm vas poprosit o radu mam mesacneho chlapceka doteraz nemal ziadne problemy bol ako ukazkove babetko 🙂 nas problem je taky ze uz tyyden sme nekakali a aj tazko prdkame cele noci preplackame vykaka sa iba s mojou pomocou aj to horko tazko ma taku hustu tmavozelenu hlienovitu stolicu neviem je to normale?citala som o tom vela ale niekde pisu ze je to ok inde zas ze moze ist o zapal poradte mi prorim vas dakujem pekne

xlucia
9. jan 2013

@lara0000 daj vysetrit stolicu pediatricke. zacni davat probiotika, kup v lekarni infandophilus pre najmensie deticky. zrejme ma problem s travenim. nepises ci kojis.
a prosim ta nepis v mnoznom cisle prdkame..., plackame...., aj ked dieta milujes, ste dve rodielne osoby 😉

andype
9. jan 2013

Nemusi ist o zápal, ale može. Moj maly má zelenu stolicu od 3 t, odtvedy pije Francuzske mlieko- to mlieko obsahuje vela železa a prislis zatažuje pečen a to sposoby. :/ Niekedy mal aj on uplne zelenu, a niekedy len trosku sfarbenu, ale odtvedy papá aj prikrmy je to lepsie, ale este nájdem zelenkastu stolicu.

lara0000
autor
9. jan 2013

ano kojim 🙂 jasne

adelajda2012
9. jan 2013

@lara0000 zelena stolica a aj to ze kakaju ovela menej casto je u kojenych deti normalne...ale taka husta stolica, ze sa nemoze vykakat, to uz nie. A ak place a boli ho brusko sla by som k lekarke sa poradit. A tie probiotika si nasad aj ty. Take male deticky este nemaju to travenie upratane, tak ich niekedy potrapi 🙂 Vydrz!
A tzv. matersky plural mne napriklad vobec nevadi 🙂

ninusiak86
11. jan 2013

Je to kojené bábätko? ak nie, ja dávam mojej dcére umelé mlieko do vývaru z ovsených vločiek a zaručene problémy s kakaním pominú...

bibinka379
11. jan 2013

Nas mali tiez zo zaciatku ako babetko tazko kakal raz za tyzden najprv som pomahala s teplomerom ale otom som mu kupila take ampulky na prirodnej baze volaju sa Eazylax to sa splechne do ritky a za chvilu sa sam vykaka bala som sa aby si na teolomer nezvykal tak takto to holo lepsie,tiez mal stolicu tvrdu nemohol to vytlacit az plskal a malo prdkal a zelenu ju mal tiez ale bol krmeny suchym mliekom a z nej zvycajne zelena stolica byva.

lara0000
autor
11. jan 2013

nie je plne kojeny a nema ju uplne hustu ked mu pomaham teplomerikom tak na zaciatku je taka hustejsia hienovity preto mu to aj tazko ide a otom uz je normalne riedka.