icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

katarina4141
30. aug 2023

Skusenosti s tymto produktom nemam.
Nam logopedicka odporucila:
Marine Omega - Omega-3 mastné kyseliny
Su to sice tobolky ale su makke. Najprv som ich davala synovi tak ze som urobila nozikom malu dierku, olej dala na lyzicku a syn spapal.Teraz uz uziva tak ze kusne, olej prehltne a tabletku vypluje.
Nedam nan dopustit. Synovi sa zlepsila rec a s imunitou je tiez na tom lepsie.

denidenka
autor
30. aug 2023

Predajca Zinzina bude tvrdiť, že Zinzino je top 1, ale predovšetkým vo forme predaja, študovala som jeho zloženie, viem, že Cemio je v obsahu omega lepší a pritom obe firmy majú rovnakého producenta rybieho tuku- island.firmu Lisy, čo sa týka polyfenolov v olivovom oleji, ktorý do produktov pridáva Zinzino, na trhu sú kvalitnejšie oleje...môžem to povedať s úplným kľudom, lebo viem, o čom hovorím, študujem aj zahraničné názory, štúdie....A k účinkom...syn bral Zinzino, dcéra Cemio, v oboch prípadoch viditeľný účinok.Kvalitné omega sú kvalitné, ale cena u Zinzina je práve spôsobom predaja premrštená, pre ostatné produkty platí to isté, preštudujte si zloženie probiotík, ktoré predáva Zinzino...presne tie isté sú súčasťou aj iných predávaných produktov o oveľa lacnejších.Moja reakcia neznamená odradiť niekoho od Zinzina...pozor, chcem len upozorniť, že sú tu aj iné porovnateľné ak nie lepšie produkty a za úplne inú cenu, nie som zástupca firmy Cemio, ale rovnako, ako vy predajcovia Zinzino mám právo vyjadriť sa, a ak niekomu moja info. pomôže, prečo nie, okrem iného ak máte v mobile aplikáciu VšZ poisťovne, budete mať ešte aj zľavu u firmy Cemio.Cemio kúpite cez net v lekárňach, alebo aj na ich stránke.

tiezjedna
30. aug 2023

@denidenka ja nie som žiaden predajca, len užívateľ 🙄 vôbec ma tieto vaše boje nazaujímajú. Mne ide o to, že v tej sume si platíme nielen olej, ale komplexnú liečbu, ktorá proste funguje. Bodka.

denidenka
autor
30. aug 2023

Žiadny boj, ja s nikým nebojujem, poprosím čítať s porozumením.

tiezjedna
30. aug 2023

@denidenka nebojuješ, ale pretláčaš Cemio😉 Veď ak si spokojná, tak sme to pochopili z predošlých komentárov dostatočne. Nemusíš vyvracať účinok Zinzina😉

denidenka
autor
30. aug 2023

Nepretláčam Cemio...., čítaj s porozumením....ale prečo by mal niekto zbytočne preplácať niečo, čo nemusí..... Podobná firma ako Zinzino, je aj vo Švédsku, tiež mieša rybí tuk s olivovým olejom, tiež je na podobnom princípe predaja ....Ide o to, že tu sieť predajcov, reklamu atď .musí niekto zaplatiť...Ak chce niekto zbytočne preplácať niečo čo nemusí, nech sa páči....Tvoj názor Ti nikto neberie... Pekný deň.

tiezjedna
30. aug 2023

@denidenka máš pocit, že Cemio nemá marketing??😂 Veď sa pozri, koľkí predajcovia ho ponúkajú, lekárne atď. Dostať sa do ich ponuky tiež niečo stojí😉

denidenka
autor
30. aug 2023

Ja sa neriadil pocitmi, ale faktami... Verím, že niekomu môj príspevok o Cemio pomôže...❤️

sunsun11
31. aug 2023

@tiezjedna neviem, ona neodporuca, pise ze je neuroticky a ze deti do 6r. nemozu, tak neviem ani ja..........

tiezjedna
31. aug 2023

@denidenka celé to staviaš na argumente o platení reklamy atď., tak ti len hovorím, že tú má aj Cemio. Zalistovať produkt do ponuky stojí obrovské peniaze - pravdepodobne rovnaké ako dáva Zinzino na predajcov. Možno aj väčšie. To je celé, čo som ti chcela povedať mojim príspevkom❤

denidenka
autor
1. sep 2023

@tiezjedna nechcela som reagovať, ale musím, ak chce niekto Zinzino, tak si ho kúpi, OK je to každého vec....okrem Cemio mám doma aktuálne aj iný výborný rybí tuk a to od firmy NOW DHA 500, mne nejde o značku, ale o kvalitné zloženie a cenu, nepotrebujem robiť nikomu reklamu...ale asi som niekomu pritlačila ľudovo povedané na kurie oko... Áno mamičky sú oveľa lepšie a lacnejšie produkty ako Zinzino, nože si posurfujte na nete a nedajte sa zbytočne zdierať...sme v EU je voľný pohyb tovaru, ja nakupujem aj v zahraničí...❤️ Pekný deň všetkým.

denidenka
autor
1. sep 2023

Ak niekomu hovorí niečo Nemechek protokol, vie kam mierim, Dr. Nemechek odporúča užívať rybí tuk s vysokým podielom DHA + kvalitný olivový olej, hlavne u detí s nezrelou nerv.sústavou+ inými neurologickými, imunolog. záťažami. Venuje sa výskumy niekoľko rokov, Zinzino neobjavilo Ameriku.

lucina1100
8. jan 2024

@denidenka Dobry den, zaujam mas vas postreh na Zinzino a Cemio. Mna zinzino odradil prave preto, lebo predajkyne brutalne tlacia az agresivne komunikuju a to ma odradilo, ze ako nahla im spriecite je zle. Zinzino ma zaujalo kvoli tomu, ze ma dobre zlozenie si myslim, polyfenoly, olivovy olej, pupavkovy plej a to je zamna super, velmi dobre zlozenie, ale zial ten tlak co vytvaraju ma brutalne odradil. Idem sa opytat na Cemio, je zbaveny tazkych kovov? viete mi nieco blizsie napisat do sprav? chcelo by sa vam? Dakujem

lucina1100
8. jan 2024

@denidenka uzivate tieto kapsulky od Nemechka?

lulu260586
17. jan 2024

@denidenka dobrý deň užívate to ešte stále..naša to užíva kvôli reči , vývoju ale ešte iba mesiac..dávam pravidelne...len ma zaujíma či to naozaj pomáha..chcem veriť že áno ;) ďakujem

kamserbia
19. jan 2024

Dobry den,
Velmi sa trapime s pitim zinzina 😪
Maly ho odmieta,ani pred jedlom nechce,ani po jedle,nasilu a s placom a tak to nechcem. Chcela by som aby ho bral a pravidelne,ale takto sa neda 😪
Myslite ze ho mozem davat npr do jedla? Do kase npr na ranajky?
Pijak je slabi,cize npr do vody nehrozi. Dakujem za odpoved 😊

derdia
19. jan 2024

@denidenka treba si len zdravym sedliackym rozumom, (ktory sme zdelili vsetci po predkoch....) porozmyslat, nam tym, ci sme fakt taky super tip top jedinecny, ze potrebujeme tieto super tip top produkty "tejto dokonalej doby"
Tito vsetci dobre vedia, ze clovek dneska, si mysli, ze je clovek aj minulosti aj buducnosti.
A preto keby mu aj obycajnu orbitku zafarbenu na zeleno s nazvom Chlorellaorbit white ponuknu, ze vdakanej budu biele pevne zuby, ktore vydrzia vecne, bez umyvania s cenou len 100 eur na rok... Tak si ju "mudri" ludia tejto doby kupia....

lucina1100
19. jan 2024

@kamserbia my berieme kapsulky od Andreja Medveďa a to sú top omega 3. My sme toho už vyskúšali na kvantá.

klip0
19. jan 2024

@kamserbia môžeš do akéhokoľvek jedla. U nás ale neprešlo ani do jedla. Dala som jej mesiac pauzu a ponúkla v 100% jablkovom dzuse v pomere asi 2/3 džúsu a tretina olej. Aby to bolo ozaj len na dva tri glgy a to zvládne.

lulu260586
9. mar 2024

@kamserbia my dávame 3 mesiacmi jedla , dám do striekacky a po malých dávkach dávam do jedla..naša má dve dávky denne po 4ml...ale naša s tým nemá problém ale čisté by nevypila...akú máte príchuť jasne chuti tuti fruti

klip0
9. mar 2024

@lulu260586 ahoj, prosím vidím že máme rovnako staré deti. Predpokladam že aj váhu majú aspoň veľmi približne podobnú. Ale my dávame oveľa menej. Vy prečo takto veľa (nepytam sa v zlom, dúfam že to tak neznie, skôr rozmýšľam či my dávame dosť)

lucina1100
10. mar 2024

@lulu260586 ahoj, môžem sa opýtať? Ty mas dcérku 2 roky a 2 mesiace? A dávaš hej 2x 4 ml? Dakujem 😊

kamserbia
10. mar 2024

@klip0 neviem sice kolko vazia Vase deti,ale moj ma 10kg. Davam podla navodu,cize denne 1.5ml. 2x4ml mi pride strasne vela,aj ked viem,ze zinzino "odbornicky" ( dufam,ze som sa nikoho nedotkla,ale s tymi co som mala tu cest,boli az chorobne otravne ) radi davat na zaciatku viac. Nikdy som to nerobila,davala som podla navodu,a uz vidim vysledky. To mi pride take podobne,ako ked odbornicky z mamily,Vam povedia,ze na rozbeh laktacie mate brat senovku a benedikta 32tbl denne 🙄😁

klip0
10. mar 2024

@kamserbia ja dávam viac ako je na návode, dávam tak ako "odporúčajú zinzino odborníčky" a to 0,2ml na kilogram. A teda naša malá má zaokrúhlene 13kg, čo vychádza na 2,6ml. Dávam jej to čajovou lyžičkou niečo medzi 2,5-3ml to je keď som to merala striekačkou.
Preto sa mi 8ml denne zdá tiež veľmi veľa. To je v podstate ako pre dospelého dávka

deni9
10. mar 2024

@klip0 takto podávam aj ja presne 0,20ml na kilogram davam do pohára s troškou vody

klip0
10. mar 2024

@deni9 aj ja dávam, buď s trošičkou nesladeneho čaju, alebo ovocnej šťavy

smajluska
10. mar 2024

Ja dávam do presnidávky alebo do zmixovaného ovocia v Nutribullete. Ani to tam nespozná 🙂

bobo2433
4. apr 2024

@lulu260586 dobrý deň ,prosím pomohlo vám to na reč?

slavkakap
26. apr 2024

@sissiy dorby deň prajem . Maže doma ešte olej na predaj ? Ďakujem 🙂

bobo2433
26. apr 2024

Mám na predaj cemio olej .čisto nový ja som minulý týždeň objednala 2ks ale je to veľká fľaška stačí nám jeden .tak jeden posúvam .cena 7e