Zinzino balance oil- podávanie deťom
Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.
Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.
@meggi28 super ste uroila ze beriete zinzino
@deni9 deticky to mozu uzivat uz od 6 mesiacov
@any17 je vhodny
@frantisekzrnik je vhodny
@frantisekzrnik ja som maximalne spokojna, uzivame to doma vsetci
Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...
@podvodzinzino 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a este kam ste tymto prispevkom neprispeli?
Milé maminky, sama som zakladateľka tejto diskusie, nebudem sa vyjadrovať bližšie k Zinzinu, je to dobrý olej, len cenovo je neskutočne predražený práve kôli spôsobu predaja.Chcem Vám dať do pozornosti olej značky CEMIO švajčiarskej firmy, ktorý som nedávno objavila na našom trhu, mimochodom vyrába ho tá istá firma, ktorá je dodávateľom Zinzina - Lýsi, zložením omega 3 hlavne čo sa týka DHA predbieha i samotné Zinzino a je niekoľkonásobne lacnejší.V 5ml obsahuje 500 mg DHA, k čomu sa Zinzino blíži v dávke 7,5 ml , okrem iného je jeho súčasť vit.A,D,E. Zinzino pridáva k rybiemu oleju, aj olivový, avšak výhodnejšie je opäť kúpiť si extra panenský olej a pridávať ho do jedla, osobná skúsenosť.
dobry den chcela by som sa opytat: na FB je jedna skupina, vyzivova poradkyna odporuca zinzino, avsak zakazuje pre deti prichut kde je mäta, vraj pre deti je to nebezpecne...... viete mi k tomu napisat viac? dakujem
@deni9 náš mladý bol totálne rozkopnutý, bunková imunita na nule. Po kovide a takmer roku doma bez kolektívu sa všetko odporúčalo... Dovtedy len nádchy, kašlíky. Asi po 4 mesiacoch užívania vidím výsledky - žiadne bolesti brucha, žiadne ucho, žiadne urputné kašle. Takže do toho vkladám dôveru, uvidíme, keď zase naskočí do kolektívu. Ale zlepšenie proste je.