icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

meggi28
Autor odpoveď zmazal
deni9
21. dec 2022

@nucky ja to davam deťom asi 3 mesiac, ale test sme nerobili myslím ze je to zbycne pred tým robiť test bud to pomôže ale nie

frantisekzrnik
31. dec 2022

@meggi28 super ste uroila ze beriete zinzino

frantisekzrnik
31. dec 2022

@denidenka
@nucky nemate pravdu

frantisekzrnik
31. dec 2022

@deni9 deticky to mozu uzivat uz od 6 mesiacov

frantisekzrnik
31. dec 2022

@nucky
@ebalkova ja byt vami tak zinzino uzivam pocas tehotenstva hlavne kvoli dirtatku

frantisekzrnik
31. dec 2022

@any17 je vhodny

frantisekzrnik
31. dec 2022

@frantisekzrnik je vhodny

zanka2
Odpoveď bola odstránená
meggi28
31. dec 2022

@frantisekzrnik ja som maximalne spokojna, uzivame to doma vsetci

podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...

podvodzinzino
Autor odpoveď zmazal
podvodzinzino
Autor odpoveď zmazal
podvodzinzino
Autor odpoveď zmazal
meggi28
28. feb 2023

@podvodzinzino 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a este kam ste tymto prispevkom neprispeli?

lenkab1990
13. jún 2023

@henya dobry den. Este stale predávate zinzino?

@heny

zanka2
Odpoveď bola odstránená
denidenka
autor
24. aug 2023

Milé maminky, sama som zakladateľka tejto diskusie, nebudem sa vyjadrovať bližšie k Zinzinu, je to dobrý olej, len cenovo je neskutočne predražený práve kôli spôsobu predaja.Chcem Vám dať do pozornosti olej značky CEMIO švajčiarskej firmy, ktorý som nedávno objavila na našom trhu, mimochodom vyrába ho tá istá firma, ktorá je dodávateľom Zinzina - Lýsi, zložením omega 3 hlavne čo sa týka DHA predbieha i samotné Zinzino a je niekoľkonásobne lacnejší.V 5ml obsahuje 500 mg DHA, k čomu sa Zinzino blíži v dávke 7,5 ml , okrem iného je jeho súčasť vit.A,D,E. Zinzino pridáva k rybiemu oleju, aj olivový, avšak výhodnejšie je opäť kúpiť si extra panenský olej a pridávať ho do jedla, osobná skúsenosť.

zanka2
Odpoveď bola odstránená
zanka2
Odpoveď bola odstránená
zanka2
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
30. aug 2023

@denidenka syn berie pol roka zatiaľ a výsledky sú skvelé. Ja môžem len odporučiť. Nikto ma do ničoho nenútil, bola som oboznámená so všetkým vopred a súhlasila som. Platby mi odchádzajú z karty, nemám s tým problém. Pre mňa je dôležitý efekt, a ten je naozaj dobrý.

tiezjedna
30. aug 2023

@denidenka v balíčku od Zinzina ale nie je len olej, ale aj protect a probiotiká.

sunsun11
30. aug 2023

dobry den chcela by som sa opytat: na FB je jedna skupina, vyzivova poradkyna odporuca zinzino, avsak zakazuje pre deti prichut kde je mäta, vraj pre deti je to nebezpecne...... viete mi k tomu napisat viac? dakujem

sunsun11
30. aug 2023

@denidenka prosim kde sa da kupit?

klip0
30. aug 2023

@sunsun11 ja viem tak, že je to len aróma a môžu aj deti. Ja tiež dávam tu príchuť s mätou pre 1,5r dieťa

meggi28
30. aug 2023

@sunsun11 pre deti uz je prichut tutti frutti a je mnam aj ja to uzivam 🙂

tiezjedna
30. aug 2023

@sunsun11 v čom by mala mäta škodiť? Veď sa odporúča aj na trávenie... nejak nevidím dôvod sa jej vyhýbať.

deni9
30. aug 2023

@tiezjedna aj ja ho dávam deťom už asi rok, neviem posúdiť ci pomáha, ale imunitu majú celkom fajn aj priebeh ochorenia je minimálny a bez ATB...no chcela som vyskusat kvôli inému a tu výsledky žiaľ nevidím ani po roku...ale aj napriek tomu ho budú uzivat naďalej

tiezjedna
30. aug 2023

@deni9 náš mladý bol totálne rozkopnutý, bunková imunita na nule. Po kovide a takmer roku doma bez kolektívu sa všetko odporúčalo... Dovtedy len nádchy, kašlíky. Asi po 4 mesiacoch užívania vidím výsledky - žiadne bolesti brucha, žiadne ucho, žiadne urputné kašle. Takže do toho vkladám dôveru, uvidíme, keď zase naskočí do kolektívu. Ale zlepšenie proste je.