icon

Zlepená predkožka u 4-ročného syna

marienka12345
8. jan 2026

Dobrý máme taký problém 4 ročný syn má zlepenu predkozku ,boli sme aj u urológa nakolko mal raz slabší zápal ktorý presiel po troch dňoch ,od vtedy zápal nemal predpísal mi masť na moje požiadanie s tým že o mesiac prídeme na pretiahnuťie ,no ja som zatiaľ odmietla nakoľko si myslím že násilne pretiahnuťie je určite bolestivé (boli ste už niekto na to pretiahnuťie ako to ten lekár róby ručne alebo? Ako ? ( Ak vám pomohla masť trimacolin tak za ako dlho ?

anonym_d2f775
8. jan 2026

Ja som svojho času dávala malému po kúpaní Pinďa krém. Myslím, že všetko ok, teda vzhľadom na vek. Násilím by som ani ja nedávala robiť, ak to nie z nejakého fakt vážneho dôvodu nevyhnutné. Podľa mňa pri takomto úkone vzniknú aj mikrotrhlinky, čo určite neprospeje veci.

anonym_3cef5d
8. jan 2026

Môjmu sa zlepila keď mal necelé 2r, pediatrička mu to vtedy niečím natrela, stiahla na silu a syn sa na základe toho odplienkoval lebo sa bál curat do plienky, nejak som to neriešila aby som to odmietla.

anonym_745049
8. jan 2026

Nešla by som do toho sťahovania predkožky, ak nie je žiadny iný problém Tiež som to riešila pri 4r a bez akýchkoľvek zásahov mu v 5r povolila - len čo si sám sťahoval pri kúpaní alebo keď sa s ním hral. A ďalšia vec je to, že stále môže aj v puberte vplyvom hormónov povoliť. Násilné stiahnutie môže mať vplyv na jeho psychiku.

majlo1234
8. jan 2026

Tiez to dookola riesime, muz je prisnejsi a ked dba na to, aby si to kazdy vecer v sprche pretahoval, je to lepsie. Mne zvykne plakat, a kedze ja penis nemam, mam z toho proste mindraky, ze ho to ozaj fest stipe, tak ho nechavam tak🫣

anonym_2e3b01
8. jan 2026

Od detskeho urologa mam: v puberte sa to odlepi kvoli hormonom.
Neriesim.

anonym_4c4914
9. jan 2026

@marienka12345 A čo tak obriezka? Nad tým si nerozmýšľala? Synovi by to hneď vyriešilo problém.

alenamihal
9. jan 2026

5r syn mal tiez zalepenu prekozku,mal zapal..ked cikal,tak uplne cele zle....presne tu istu mast sme dostali,do cca 2tyzdnoch sa krasne vsetko zahonilo a pomalicky sme roztahovali az 1x si sam pretiahol az tak ,ze prekozka presla az cez zalud 🙈..kokos ja hned panika,ale manzel mu to krasne pomalicky pretiahol naspat phu....predtym vsetkym som kupila aj pinda mast =nepomohlo vobec..vo vani nic nepomahalo...

anonym_93babf
9. jan 2026

@marienka12345 Pokiaľ to nemá zapálené, tak to nerieš. Ja si pamätám, že som si to sám odlepil niekedy v 5 - 6 rokoch.

Za mojich čias sa to neriešilo. Dnes sú mamičky veľmi premotivované a riešia každú blbosť u detí.

anonym_93babf
9. jan 2026
@anonym_4c4914

@marienka12345 A čo tak obriezka? Nad tým si nerozmýšľala? Synovi by to hneď vyriešilo problém.

@anonym_4c4914 Ak to nie je zo zdravotných dôvodov, tak nechápem, že to môže niekomu napadnúť. Dať dieťaťu obriezku v 4 rokoch. Ak bude chcieť, nech si ju dá sám, keď bude dospelý.

anonym_4c4914
9. jan 2026
@anonym_93babf

@anonym_4c4914 Ak to nie je zo zdravotných dôvodov, tak nechápem, že to môže niekomu napadnúť. Dať dieťaťu obriezku v 4 rokoch. Ak bude chcieť, nech si ju dá sám, keď bude dospelý.

@anonym_93babf Ale by mu to v tomto prípade pomohlo, takže by to bolo zo zdravotných dôvodov.

anonym_4c4914
9. jan 2026
@anonym_93babf

@anonym_93babf Keď bude dospelý, tak ho to bude viac bolieť a bude mať väčšie problémy. Ak obriezku, tak určite v detskom veku.

anonym_93babf
9. jan 2026
@anonym_4c4914

@anonym_93babf Keď bude dospelý, tak ho to bude viac bolieť a bude mať väčšie problémy. Ak obriezku, tak určite v detskom veku.

@anonym_4c4914 LEbo 4-ročného obriezka nebolí ..... to si teda napísala dobrú blbosť. A potom bude preklínať rodičov, prečo mu to urobili, ak s tým nebude stotožnený.

V tomto prípade to nie je zo zdravotných dôvodov, ak 4 ročný ešte nemá stiahnutú predkožku. Ako som písal - mne sa stiahla až po 5. roku veku. Už som bol na základnej. A to, že sa to raz zapálilo .... kvôli tomu robiť obriezku???