Zlezená hlavička u detí: Ako to riešiť?
Cranial index:91 percent je hyperbrachycefalia
Takže má výrazné kratšiu hlavu
A dôležita vec čo sa hodnotí,ci je hlava gulata zo zadu alebo ci je rovná
Takto trapit deti 🙈. Je to len biznis vyrobcov. Cele generacie nenosili prilby a maju hlavy, ake maju a komu to vadi? Ty mas aku? Tvoji surodenci a rodicia aku? Vadi to niekomu? Dolezite je, co ma clovek v hlave, nie aku krivu ju ma.
Takto trapit deti 🙈. Je to len biznis vyrobcov. Cele generacie nenosili prilby a maju hlavy, ake maju a komu to vadi? Ty mas aku? Tvoji surodenci a rodicia aku? Vadi to niekomu? Dolezite je, co ma clovek v hlave, nie aku krivu ju ma.
@anonym_450f79 no to máš pravdu úplne, lenže svet sa zmenil,byt idol krásy je prioritou ľudí
Sa pozri okolo, každý cm nedostatku( či svoj alebo iného) riešia ľudia
@anonym_450f79 no to máš pravdu úplne, lenže svet sa zmenil,byt idol krásy je prioritou ľudí
@anonym_18afe2
@anonym_18afe2 ale toto nie je o krase. Neverim, že ste vychodili základnú školu. Správne formovanie lebky má uolne iné dôvody ako krásu
Sestra nedávala, lebo si nevedela s malou rady a malá má plochú hlavu zozadu. Ešte že má husté dlhé vlasy, ktoré jej to zakrývajú. Ma 5 rokov
@anonym_450f79 tak isto nenosili strojček ,vies vlastne ake dôležité pre telo je mať správne rozmery a aby bolo všetko tak ako ma byt ,každý sval pracuje s každým v tele a každá kosť tak isto
Potom sú uplne zbytocne bolesti a nesprávne držanie tela
@anonym_18afe2
@anonym_18afe2 ale toto nie je o krase. Neverim, že ste vychodili základnú školu. Správne formovanie lebky má uolne iné dôvody ako krásu
@anonym_8d2047 zlezana hlava väčšinu nespôsobuje poškodenie mozgu ani neuro problémy
@anonym_8d2047 zlezana hlava väčšinu nespôsobuje poškodenie mozgu ani neuro problémy
@anonym_18afe2 meni sa len ,,obal,,
Nie to, že by mozog bol stlačený na nebezpečnú úroveň
@anonym_autor polohovat od narodenia. Hlavne v noci raz na jeden bok, po dojceni som dala na opacnu stranu. Male babo sa este velmi nehybe, takze tak ostane. Cim vacsie, tak sa bude viac hybat a na chrbte a bude sa zlezavat. Ale som len mama 3 deti, ktore s tym nemali problem, nie som odbornik.
Cranial index:91 percent je hyperbrachycefalia
Takže má výrazné kratšiu hlavu
@anonym_18afe2 v mt nám povedali že to je úplne v pohode nález a netreba viac riešiť že iba polohovať tak teraz neviem ako postupovať
@anonym_autor pribicku na hlavu. Asi ti to aj povedali. Ci chceš čakať na zázrak?
@anonym_450f79 hej, a potom chodia deti so zlezanymi hlavami a krivkami hlavami, ale hlavne ze maju next a Lindex oblecko, ze?
Vyzerá to celkom fajn,hlava symetricka z lava,z prava
Vzadu nevyzera byt rovná
Dôležitá je gulatost 🙂
Ze je kratšia môže byt prirodzená variácia a v prvých mesiacoch sa výrazne meni
Takže hej netreba si lámať nad tým hlavu, pekná je🙂
@anonym_18afe2 😄keď už chudinky matky majú krivé glóbusy, tak nech aspoň deti budú dokonalé. 🙈 Ale ako urobiť dokonalé iné časti tela? Napr.malý pipík je trauma na celý život 😄
@anonym_450f79 hej, a potom chodia deti so zlezanymi hlavami a krivkami hlavami, ale hlavne ze maju next a Lindex oblecko, ze?
@anonym_5ea4a1 nedokonalosť hlavičky musia niečim vyvážiť

@anonym_autor dala by som aj tak nech ma peknu hlavicku
Tu u nas v ba v okoli to nosi takmer kazde dieta 🤣