Žltá až zelená hrudkovitá stolica u trojmesačného bábätka
Ma niekto skusenost s hnackami u malych deti s predmetnym typom hnacky,ktore sa vyskytuje az 5-6krat denne?
@janickacrazy rozmyslame nad pohotovostou.ma to od vcera.toto mlieko mame uz ale 2mesiace a alergia az teraz?
Ak je to take nahle moze ist o virusovu hnacku, teplotu nema? A pije okrem mlieka dost, teda dost cika a nie je nervozny? Teraz je tychto virusov kopa, my mame tiez za sebou.. Pokial je ale dieta dobre zavodnene, tak pohotovost nemusite navstivit, mozete podat smectu..
@demm2410 Aha, ja som myslela, že to máte už dlhšie, tak potom to asi bude nejaký vírus skor.
@demm2410 to je asi zrazena bielkovina z toho mlieka - mozno ak ma virus v crievkach, tak sa mlieko tak zhrudkovie.. hlavne je aby reagovala ok a bola dobre hydratovana.. z pohotovosti by ste si este nieco priniesli, ked tak radsej k vasemu pediatrovi - mozno staci zavolat a popytat sa ako postupovat.. skore uzdravenie..
Dnes uz to bolo lepsie,slaba zltkasta hnacka stale s hrudkami a zabka sa stale usmieva,pije a papa normalne.

@demm2410 Daj urobiť testy na alergiu, my sme tiež také mali a malý je alergický na mlieko. Ale samozrejme, može to byť aj niečo iné, u doktorky ste boli? Nám robili najskor výtery a podobné a všetko mal negatívne. Nakoniec to bola tá alergia.