Žltozelená stolica
Prajem pekny den. Syncek ma 3 tyzdne a je dojceny. Akurat dnes sme spozorovali zltozelenu stolicu, no nebola ani riedna ani husta. Mate niektora skusenosti? Citala som, ze to moze byt z toho, ze jem vela mliecnych vyrobkoch alebo ze pije len predne mlieko a zadne nie. Maly mi stale zaspava pri dojceni, musim ho neustale budit a ked sa mi to nedari tak sa dojcime aj dve hodinky. Dakujem za rady
@mishadudy ja som sa na to pytala laktacnej aj pediatricky, lebo nasa mala tiez zltozelenu stolicu v prvom mesiaci, zopar dni. A obe mi povedali, ze pokial nema ine problemy, teploty, zapchu, silne bolesti atd... ze je to v poriadku a nemam to riesit. Ze plne kojene deti mozu mat aj zltozelenu stolicu a nevadi to. O niekolko dni mala dcerka opat oranzovu stolicu.
@mishadudy Moje baby mali vsetky do jednej zelenu stolicu od asi 3-4 tyzdnov a nic im nebolo. Tiez som sa vyplasila (pri prvej), ze je hladna a podobne. Ak nejavi znamky nepokoja, normalne sa koji a normalne spi, tak neries. Moze to byt z mlieka a mliecnych vyrobkov, potravin s vysokym podielom zeleza a podobne.

@mishadudy stolicu ma taku podla toho co ty jes,mala by byt zlta. Moje baby tiez mavali taku,ale ja som jedla vsetko.Pokial neplace,ze ho boli brusko tak je to v pohode.A urcite ho nenechavaj 2 hod na prsiach lebo si na tro zvykne