Zlý tlak v ušiach u 3,5ročnej

lara81
12. jan 2019

Ahojte. Nemá niekto skúsenosť? Dcéra bola často chorá od 2rokov keď nastúpila do kolektívu. Od septembra ako začala škôlka vkuse kaslala a kychla že sople jej vyskočili po bradu. Poslali nás na ORL - zistená veľká nosova mandla a zlý tlak v obidvoch ušiach. Do decembra brala Aerius - pomohlo jej to na jedno ucho. Bola vyšetrená na alergologii - tam nezistili žeby mala alergiu. 27.12 sme dali vybrať nosovú mandlu lebo sa aj sťažovala že sa jej zle dýcha. Po operácii už vravela že sa jej dycha dobre no od začiatku januára vraví že sa jej dycha zle. Boli sme na ORL na kontrole a tam znova zlý tlak. Naša ORL namerala že v jednom uchu je zlý tlak a o pár dni v nemocnici kde ju operovali namerali v oboch ušiach zlý tlak. Veď tú mandlu sme vybrali kvôli ušiam aby sa jej nepoškodil sluch :( skúsili sme jej zmerať sluch a videla som na nej že zle počuje :( neviem už čo mám robiť :( znova jej nasadili na mesiac Aerius a kortikosteroidy. Ja jej to nechcem dávať. Veď alergiu nemá. A znova keď prestane brat Aerius tak jej opuchnu oči.

janinah
12. jan 2019

Oči neopuchnú preto,že má zlý tlak v ušiach,ona je alergik,od operácie sú len dva týždne,ešte to nebude všetko odpuchnuté ako má byť.Nenechala by som ju bez liekov,ešte ich potrebuje.Môže jej pomôcť aj jarné počasie,teraz treba vydržať.Operovali ju v celkovej anestézii?

lara81
autor
12. jan 2019

@janinah oči jej opuchli ako prestala brať Aerius. Ale na alergo testovaná bola. Budem jej ten mesiac lieky dávať. No nezdá sa mi to. Čo jej môže tlačiť na uši keď mandlu tam už nemá? V celkovej anestézii ju operovali. Podozrivo ani raz nepovedala že ju niečo bolí.