Zmiznú fľaky po kiahňach u detí?
Ahojte, zmizli vašim deťom fľaky po kiahňach po odlupnuti chrast? Čo ste dávali na to? Ďakujem
Ja mam jazvy doteraz. Preto som dala syna ockovat. Nech nema tieto nasledky…
Hlboké nie sú vôbec. Len fliaciky ružové ploché
Ja mám navždy :D
Postupne zmizli, len jednu, ktoru mal syn velmi velku a hlboku, mu ostala jazva. Velmi nam pomohlo i natieranie Imunoglukan-kremom
Ja nemám ani jednu ale.mama si nepamätá čim.ma.natierala ani nič. 🙂
Ďakujem skúsime
@pbra40 ďakujem skusime
Deti majú momentálne kiahne rozmýšľala som tiež či čosi vypytma v lekárni. Hlavne syn má vedľa úst takú ktorú si odrapil už dva krát isto bude jazva 🤦
Imunoglukan krem
Tak z tohoto už budú jazvy. Mne sa odlúpili menšie a mám malé jazvy. Pokiaľ to nemá na tvári tak sa nič hrozné nedeje.
@evaachesa že som sem aj písala, väčšinou hneď všetci negatíva píšu.
@taktotedanie Ďakujem, zajtra idem kúpiť do lekárne
To sú žiaľ reálne skúsenosti. Z toho hore bude určite hlbšia jazva,.to vidno už teraz. Kiahne sú jednoducho hnusná choroba.
@evaachesa veď je to úplne ploché. To skreslila fotka
Po kiahňach sa vždy urobí chrasta a po chraste je vždy ruzovkasta koža nie?to by sme boli všetci zjazvení. Možno ich bude mať jednu dve neviem všetky chrasty ešte nemá dolu, aké myslím si, že z tých čo som podieľala nebudú zrovna. Len mi to príde dosť tmave. Čakala som svetlejšie. Ja nemám jednu jedinú z detstva
@taktotedanie čo i myslíte vy? Ste sestrička
Myslela som že si ich strhol ...ak nie, tak potom by sa to malo zahojiť...mne sa podarilo strhnúť a po nich mám jazvicky.
@evaachesa nie zatiaľ všetky prirodzene išli dolu. Uvidíme. Na tvári našťastie nema nič.
Tak potom to bude v poriadku, nič neboj. Len vysvetľovať že sa nesmie škrabať.
@evaachesa no ona má už rozum. Nedkriabe si to. Má 5 rokov..len neviem ako to vysvetlím tomu 9 mesačnému 🥵 má ponožky na rukách. Rukavičky si strhol
Ta jazva je prepadnuta, ten stred prepadne a urobi sa tam biela skrvna. Isla by som kupit krem na jazvy, kolegyni to davali a ma to miernejsie.
@kiki68 uvidíme, pošlem ju po zahojeni. Veď ten imunoglukan krem je dobrý na jazvy čo mi tu radili viaceré
Och a má veľa vyrážok bábätko? No držím palce aby to rýchlo zmizlo bez ujmy. 🍀
Ja som lekar a odporucala som vam to co som napisala
@taktotedanie aha tak prepáčte, mne sa😃 zdá, že na Zdravotníci MK ste sa podpisovali ZŠ, ja že to je zdravotná sestra 😅alebo som sa pomýlila.. no ja viem, čo ste odporučili, len či si myslíte podľa foto, že to vyzerá na jazvy
ZS nie ZŠ

Zalezi,ake hlboke. Niektore ostali ako jazvy aj po rokoch.