icon

Zmiznú fľaky po kiahňach u detí?

3. jan 2025

Ahojte, zmizli vašim deťom fľaky po kiahňach po odlupnuti chrast? Čo ste dávali na to? Ďakujem

Strana
z2
ciernysokol
3. jan 2025

Zalezi,ake hlboke. Niektore ostali ako jazvy aj po rokoch.

kiki68
3. jan 2025

Ja mam jazvy doteraz. Preto som dala syna ockovat. Nech nema tieto nasledky…

autor
3. jan 2025

Hlboké nie sú vôbec. Len fliaciky ružové ploché

procrastique
3. jan 2025

Ja mám navždy :D

pbra40
3. jan 2025

Postupne zmizli, len jednu, ktoru mal syn velmi velku a hlboku, mu ostala jazva. Velmi nam pomohlo i natieranie Imunoglukan-kremom

autor
3. jan 2025

Ja nemám ani jednu ale.mama si nepamätá čim.ma.natierala ani nič. 🙂

autor
3. jan 2025

Ďakujem skúsime

autor
3. jan 2025

@pbra40 ďakujem skusime

1mina
3. jan 2025

Deti majú momentálne kiahne rozmýšľala som tiež či čosi vypytma v lekárni. Hlavne syn má vedľa úst takú ktorú si odrapil už dva krát isto bude jazva 🤦

autor
3. jan 2025
taktotedanie
3. jan 2025

Imunoglukan krem

evaachesa
3. jan 2025

Tak z tohoto už budú jazvy. Mne sa odlúpili menšie a mám malé jazvy. Pokiaľ to nemá na tvári tak sa nič hrozné nedeje.

evaachesa
3. jan 2025

@kiki68 veru radšej očkovať ako mať následky...okrem iného potom aj hrozba pásového oparu. Raz tu mamička dávala príspevok že ako sa zbaviť hlbokých jazvičiek na tvári po kiahnach. Tam asi len v dospelosti laser aj keď ktovie či to pomôže. 😫

autor
3. jan 2025

@evaachesa že som sem aj písala, väčšinou hneď všetci negatíva píšu.

autor
3. jan 2025

@taktotedanie Ďakujem, zajtra idem kúpiť do lekárne

evaachesa
3. jan 2025

To sú žiaľ reálne skúsenosti. Z toho hore bude určite hlbšia jazva,.to vidno už teraz. Kiahne sú jednoducho hnusná choroba.

autor
3. jan 2025

@evaachesa veď je to úplne ploché. To skreslila fotka

autor
3. jan 2025

Po kiahňach sa vždy urobí chrasta a po chraste je vždy ruzovkasta koža nie?to by sme boli všetci zjazvení. Možno ich bude mať jednu dve neviem všetky chrasty ešte nemá dolu, aké myslím si, že z tých čo som podieľala nebudú zrovna. Len mi to príde dosť tmave. Čakala som svetlejšie. Ja nemám jednu jedinú z detstva

autor
3. jan 2025

@taktotedanie čo i myslíte vy? Ste sestrička

evaachesa
3. jan 2025

Myslela som že si ich strhol ...ak nie, tak potom by sa to malo zahojiť...mne sa podarilo strhnúť a po nich mám jazvicky.

autor
3. jan 2025

@evaachesa nie zatiaľ všetky prirodzene išli dolu. Uvidíme. Na tvári našťastie nema nič.

evaachesa
3. jan 2025

Tak potom to bude v poriadku, nič neboj. Len vysvetľovať že sa nesmie škrabať.

autor
3. jan 2025

@evaachesa no ona má už rozum. Nedkriabe si to. Má 5 rokov..len neviem ako to vysvetlím tomu 9 mesačnému 🥵 má ponožky na rukách. Rukavičky si strhol

kiki68
3. jan 2025

Ta jazva je prepadnuta, ten stred prepadne a urobi sa tam biela skrvna. Isla by som kupit krem na jazvy, kolegyni to davali a ma to miernejsie.

autor
3. jan 2025

@kiki68 uvidíme, pošlem ju po zahojeni. Veď ten imunoglukan krem je dobrý na jazvy čo mi tu radili viaceré

evaachesa
3. jan 2025

Och a má veľa vyrážok bábätko? No držím palce aby to rýchlo zmizlo bez ujmy. 🍀

taktotedanie
3. jan 2025

Ja som lekar a odporucala som vam to co som napisala

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
3. jan 2025

@taktotedanie aha tak prepáčte, mne sa😃 zdá, že na Zdravotníci MK ste sa podpisovali ZŠ, ja že to je zdravotná sestra 😅alebo som sa pomýlila.. no ja viem, čo ste odporučili, len či si myslíte podľa foto, že to vyzerá na jazvy

autor
3. jan 2025

ZS nie ZŠ

Strana
z2