Zmiznú fľaky po kiahňach u detí?
Ahojte, zmizli vašim deťom fľaky po kiahňach po odlupnuti chrast? Čo ste dávali na to? Ďakujem
Moji mali kiahne takto pred rokom v októbri/novembri vrátane manžela. Obsypané celé telo. Na miestach, kde boli väčšie vyrážky, ostali také ružové miesta. Postupne sa to zhojilo, natierala som Panthenolom. V auguste pri mori na tých miestach ostali svetlejšie fliačky. Dnes vidím iba miesta, kde ostali jamky (napriek tomu, že si kiahne nezoškrabli).
Neviem sa zodpovedne vyjadrit ako sa to bude chovat
ono tam kratery nezostanu. Spravi sa jazvicka a bude tam biely fliacik. Neboj sa. Ja som takto nestastne strhla vo vlasoch hned ako konci celo :D Vzdy ked cesem tak to tam na mna svieti :D:D:D pripomienka aka som ja neschopna matka 😂
@evaachesa bábätko zatiaľ celkom fajn.. No na čele má trocha viac ako by som chcela, ale to tuším aj malá mala a na tvári má iba jednu chrastu úplne jej to nejako vymizlo alebo boli také malinke nakoniec tie chrasty že po nich nič nevidím..Dúfam že aj u malého to tak bude. Najviac ma zatiaľ na brušku, ale nič hrozné.. Zajtrajšok bude zlomový asi.. Dúfam, že už mu bude len pár denne pribúdať ako pri malej
ja som dnes nakoniec kupila contratubex krem, ten sa moze davat az ked je to zahojene uplne, a dotedy skusim natierat imunoglukan krem. Dcera ta v pohodke, ta si nic nerozskrabla, mozno na hrudi ma jednu vacsiu, ale syn si z tvare 3 kiahne opakovane strhol, hned vedla ust 2 to uz vidim ze tam ostanu jazvy
@1mina dcéra si ani nezoskriabla a má nejaké pochybné tie fľaky niektoré:( už mám aj ja ten imunoglukan
Ako ste dopadli, ostali jazvy? Vďaka
Ako ste dopadli, ostali jazvy? Vďaka
@michaelacabadova zopár ostalo áno..🫤 medzi bruškom a chrbatikom v tej oblasti, ale sú z toho už iba biele fľaky, ktoré ani nevnímame..zo začiatku to dosť svietilo, ale už to je bledé úplne
Obycajna kalciova mast a toto leto velky pozor na slniecko
Zmizne väčšina. My sme mali v januári, ja aj deti. Zmizlo nám všetkým. Mne ostala jedna jazva z obrovskej kiahne, ktorá jediná zahnisala

@kittykat22 no jednu už vidím že bude jazva na boku medzi bruchom a chrbatikom má jamu ako svet, tu si musela nejako.nechtiac odtrhnúť. Ach jaj